reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda- gratulacje dziewczyno:D , pochwal się pierścionkiem :) Kiedy planujecie ślub?

u mnie 7, 8 dzień po owu i jak na razie poza wysoką temką, kremowym śluzem, wrażliwymi piersiami i sutkami niczego nie zaobserwowałam. Myślę nad testem w pon..będzie kusic, hehe..
my po obiadku, pierś z kurczaka zawijana z żółtym serem i farszem pieczarkowym, na parze, z ryżem i sosikiem.:) teraz odpoczynek a potem sprzątanie po małym remoncie.

Anke - daj szybko znać!

reklama
Cześć kobiałki :)
duchota u nas straszna uffff
Agacynda Ty nasz króliczku ;) gratuluję Ci serdecznie! życzę Wam wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze, oby teraz spełniała się po kolei reszta Twoich marzeń no i oczywiście niezapomnianego weselicha!! myśleliście już o jakimś terminie?
Zonqa ale nas trzymasz w napięciu! jak przeczucia? święci się coś a raczej maleńki ktoś? ;)
domik na rybkę to tylko do mnie ;) ja też mam parcie na rybki także lodówka porządnie wyposażona-w moim menu dorsz z łososiem na zmianę :D
Anke24 pozachwycałaś się Antośkiem? pewnie słodziutki maluszek co? a jak u Ciebie? czy poranny test coś wyjaśnił?
rożniczka widzę z listy że jeszcze masz dwa dni do @ to jeszcze nic straconego - ale masz zygzaki na wykresie! trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła :* Udanej zabawy i wyszalej się na parkiecie ;)
Enya81 kciuki zaciśnięte!!
Asita wypoczywaj kochana i samych smaczności z grilla życzę ;)

Agus86 mmmm pyszności dziś serwujesz, jak Cię bolą (.)(.) to może w pn już drugi cienias się pokaże!! zwłaszcza że był remont ;D siknąć na pewno nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
Ale tu dzisiaj spokoj:D Wszyscy chyba korzystaja z pogody i wolnego;D
Ja wrociłam do zywych. Oczywiście bez srodków farmakologicznych sie nie obyło.
pora na kolacyjke;D

Faktycznie spokój:D
Myślałam że będę dużo nadrabiać a tu cisza :)
Ja dopiero wróciłam byłam na zakupach do mieszkanka i kupiliśmy panele ścienne na przedpokój, farby itp i dzisiaj już nawet malowaliśmy jeden pokój , ale się cieszę już coraz bliżej:-):-)

A teraz idę grilować :) chociaż nie powinnam bo dietka ale co tam

Enya a ten acard pomożę na endometrium? Jak należy go brać kochana? Ile i w których dniach cyklu :-)

Sailor Moon on jest właśnie na endomietrium i jego ukrwienie:-) Możesz go brać od 1dc ale jak weźmiesz później to też dobrze. Niektóre dziewczyny jak już zaszły w ciążę brały acard do 3 mca ciaży . On jest bez recepty i tani wiec ogólnodostępny.:-)
No moja też do zerówki tylko przedszkolnej:-D

witam:)
coś nie mogę spać,
ładny dzień się dzisiaj zapowiada więc po obiadku u mamy jedziemy na plażę

mi dzisiaj temp w górę ale to tylko dlatego ze zaburzona chociaż nie wiem czy 1 piwo aż tak by zaburzyło

Ostatnia edycja:
agnieszka116 hej:D
Ja też wstałam skoro świt. Cos spać nie mogłam.
Oby ci sie temperaturka utrzymała:D dłuuugo:-) długo masz jeszcze do @?
U mnie tez temp. poszybowała w góre,wypatruje juz owulki więc mozna działac:D
Dzisiaj rocznice mamy.Miło byłoby żeby rocznicowe przytulańce dały pozytywny efekt:D

ciągle bola mnie (.)(.),zwariować idzie:/

enya81 wracając do naszej rozmowy z przed paru dni,apropo tej wydzieliny z piersi.... teraz doczytałam Twoje pytanie;D wtedy objaw dotyczył jednej piersi w skapy sposób. Dzisiaj zdecydowanie dotyczy jednej i drugiej i to w na tyle intensywny sposób ,ze zaczynam sie czuc jak dojna krowa:baffled: Badania przegladowe robiłam 2 miesiace temu,wszystko cacy.Owulacji poki co nie miałam zaburzonej. Pozyje jeszcze troche i chyba czeka mnie wizyta u gin:/

Ostatnia edycja:
reklama
Noelle ja nie mam pojęcia kiedy mam mieć @ bo po stracie cykle mi się rozregulowały, to jest 4 cykl może ten będzie normalny ,ale datę pierwszej @ wpisałam na 12

Ja też mam wydzielinę z piersi ale mleczną, badania ok , usg piersi też

Ostatnia edycja:
Do góry