reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
IMG_0453.jpg IMG_0454.jpgIMG_0455.jpgIMG_0456.jpg przedstawiam wszystkim cioteczką z bb moje małe szczęście:)

ANKE gratuluje nowego czlonka rodziny i pięknej rocznicy ślubu:*

Anke wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) I gratulacje z powodu bratanka - duży chłopiec :)

Domiczku gdzie to zdjęcie Twojej dzidzi? Bo ja już się doczekać nie mogę :)

Mgiełko przykro mi z powodu Twojego nastroju :( Ale pomyśl, że masz córcię która jest dla Ciebie słoneczkiem i zawsze pewnie rozpromienia Cię w tych złych chwilach. Trzymaj się cieplutko :*

Pianka kochana,kiedys pracowałam na porodówce i patologii ciązy. zmieniłam szpital i teraz pracuje na noworodkach i wcześniakach. eh... ja sie ciagle trzymam mysli ,ze dobrze bedzie:D
a tak wogóle piekne tesciory:D
Sailor_Moon do owuki masz jeszcze troche,nic straconego w tym cyklu. Trzymam kciuki.
domikcw Noco ma byc to bedzie. Ale postarac sie warto. Kochana poza tym jakie cudowne zdjecia nam tu zarzuciłas:D piekna ta twoja fasolka!:*

A mysmy własnie z plazowania wrócili. U Was babeczki tez taki upał? zwariowac idzie.

Hmm...Dziewczyny,o co biega z ta tabelka? tak w skrocie mi instrukcje zapodajcie;D trzeci dzien chce sie tam wpisac,tylko nie wiem co ? jak?i gdzie? z gory o wyrozumialosc prosze:D

reklama
Myniu masz anioła, nie lekarza:) fajnie, że na kogoś takiego trafiłaś i reszcie też takich życzę, zwłaszcza tym które ze swoimi gin "mają pod górkę":)

Domik tak się cieszę, że u Was wszystko w porządku,że fasolinka pięknie się rozwija i tętni życiem:) uściski od cioci:)

Anke rób betę lub testa!! i nie dyskutuj z nami:)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Miłości i jej owocu:)
aaa... no i gratuluję bratanka:)

ehh... nasi (kajakarze górscy) właśnie skiełbasili finałowy przejazd eh... oby reszta popłynęła gorzej od nich hihi...

Noelle u mnie też upał:/ wiatrak mam w mieszkaniu włączony..
W tabelce wpisujesz datę najbliższej spodziewanej @, a w nawiasie który to cykl starań:)

Na razie to tyle ode mnie, biorę się za obiad a potem kibicuję siatkarzom:) chipsy już kupione a winko się chłodzi:D

:*

Do góry