reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko wielkie gratulacje dla was :-) dopiero teraz doczytałam i obejrzałam piękną drugą kreseczkę

Anke jak dużo chodziłas do wc w nocy to mógł Ci sikaniec nie wyjść

reklama
Myniu jesteś chyba drugą osobą która twierdzi że mała jest podobna do mnie bo tak zawsze wszyscy mówią że czysty tata , i że tylko oczy ma po mnie chciała bym jeszcze żeby jej się włoski kręciły

Anke jak to jedna ?

Sailor może jeszcze nie taka piękna ta krecha ale szybko się pokazała, poza tym termin @ mam 2-3.08 także miała prawo wyjść jaśniejsza ale jeszcze powtórzę w czw lub pt a co! ;) ale czuję się tak fatalnie że chyba test się nie pomylił :D
Anke ja na Twoim miejscu albo betę bym zrobiła albo na USG poszła bo w sumie jesteś 10 dni po terminie @ a jej nie ma, objawy masz a testy niejednoznaczne :/ oby testy były lipne :*

Sailor i co Ci przepowiedziały testy owu? ;)
Myniu Myniu sierpień już niedługo już Twój S Ci wypędzluje drugą kreskę :D a swoją drogą jak się poznaliście że On tam o Ty tu? jeśli można wiedzieć oczywiście ;)

Zrobiłam Pianko tego ovu i tak patrzę na niego. Krecha testowa jaśniejsza od kontrolnej ale nie tak znowu bardzo jaśniejsza. Taki teścior wyszedł mi w zeszłym cyklu ok 2 lub 3 dni przed ovu...:confused: poczekam zobaczymy i będziemy pracować nad fasolką :-D

reklama
Do góry