reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam nowe staraczki :-D
Line ja też nie za bardzo umiem wyznaczać granice pomogła mi Mynia i Sailor, granice wyznacza się dzień przed skokiem.Ja na Twoim miejscu zaznaczyłabym dzień później, ale niech Mynia się wypowie lub inne dziewczyny, które się znają :-)
Agacia84 mam nadzieję, że po odpuszczeniu zajdziesz w pierwszym cyklu, trzymam kciuki :tak:

reklama
U mnie też wczoraj cały dzień padało i wieczorkiem powietrze było super, a dzisiaj z rana świecie słonko, ale nie tak mocno jak w zeszłym tygodniu :-D
Uciekam do babci z moimi dwoma dziewczynkami (pieskami) bo już stoją obok mnie bo wiedzę, że urlop mam cwaniary jedne i do babci chcą jechać, a nie w domu siedzieć :-)
Życzę miłego dnia, odezwę się wieczorkiem, papasie ;-):-)

Julianko gratulacje!
Nie odzywałam się do Was ostatnio ponieważ przechodziłam trudny okres. Zaszłam w ciażę po hsg ale jednak była zbyt słaba i poroniłam w 5tc.
Pozdrawiam Was

Andzia 19...........@19.02.2012---------II
Matyjasowa........@21.02.2012---------II
Nenete...............@23.02.2012---------II
rozab.................@25.02.2012---------II
Crazy Girl...........@ 01.03.2012--------II
Wesoła kobietka.@04.03.2012---------II
pati_pati............@09.03.2012---------II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)-----II
Moni-ka.............@16.03.2012 (4)------II
czarni................@22.04.2012 (19)-----II
goko..................@24.04.2012 (4)------II
Grzanka.............@05.05.2012 (5)------II
Ineska7.............@01-03.05.2012------II
Kropka...............@19.05.2012 (4)------II
lanjaa................@15.05.2012 (3)------II
Puszka...............@06.05.2012(4)------II
ewitka 27............@ 16.06.2012 (4)-----II
agaga82..............@ 20.06.2012 (4)-----II
domikcw..............t.p. 05.07.2012r. (4)------II
Aniulkas .................@ 9.06.2012 (1) --------II
królewnazmarcepana..@23.07.2012(4)------II
Anke24..................@21.07.2012 (7)
die_perle...............@ 25.07.2012
Margotka86............@30.07.2012(13)
kejtis.....................@ 02.08.2012(6)
Pianka....................@02.08.2012
Julianka33..............@03.08.2012 (2)
Zonqa...................@03/06.08.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)
rożniczka................@06.08.2012
palma....................@ 06.08.2012 (4)
ficaria....................@08.08.2012
Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Agnieszka116.........@12.08.2012 (9)
julka05091985 .......@13.08.2012 (3)
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka ................@17.08.2012
Sailor_moon...........@ 23.08.2012
ALG......................@24.08.2012 (4)

Zawieszone staraczki do odwołania:
Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................@10-11.08.2012 wieszam się do sierpnia lub września :(
Asita....................@11-12.8.2012 (5) wieszam się do września =(
Frutty...................@ zawieszona.

Agus_86................@ 02.07.2012 (4) przeniosłam tu Aguś bo pisała kiedyś,że się zjawi jak zafasolkuje a na razie odpoczywa od forum.

Witam KasięF i Isis :) Mam nadzieję, że szybciutko uda Wam się zafasolkować:)
Agaciu, odpocznij i wracaj do nas:) Oby z wieścią, że się udało :)

U mnie temperatura nie chce skoczyć :( Próbuję w środę do gina się dostać niech mi da coś na uregulowanie bo ile można :( Smutno mi bo białko już było książkowe, szczyt przedwczoraj... może skok jeszcze będzie ale chciałabym żeby się uregulowało... Rano aż nie mogłam uwierzyć, że ta temperatura taka niska, aż mi się wstawać z łóżka odechciało i się popłakałam...
Wczoraj miałam Wam poodpisywać wieczorem ale miałam taka cholerną migrenę... Aż wymiotowałam, miałam dreszcze i poty zimne na mnie wychodziły... a głowa bolała jakby miała mi się zagotować w środku. Powinnam tez do neurologa się zebrać ale bardzo zaniedbałam lekarzy od czasu kiedy wzięłam się za kupowanie mieszkania...
Agacynda, lepszy humorek? Nie gniewaj się na A, że mało gramotny :) Najważniejsze, że Cię kocha, na pewno niedługo się ocknie. Już macie wspólnego kotka a to przecież zobowiązuje :)
Line wg mnie masz dobrze ustawioną granicę
Kinga kochanie, trzymaj się

Ostatnia edycja:
Witam nowe staraczki :)

Kinga kochanie bardzo mi przykro , tulę mocno i zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]

Dziewczyny jak ja bm chciała już mieć koniec cyklu,
wiecie co mój mąż wczoraj stwierdził że piersi mam większe, więc może cos ..

Ostatnia edycja:
Kinga bardzo mi przykro. <tulę> :*:*:*:*

Myniu humorek mam dobry, wczoraj się jeszcze trochę pokłóciliśmy i mój A powiedział, że pierścionka długo jeszcze nie zobaczę, więc w nosie to mam... powiedział, że jeśli chcę byle jaki pierścionek to możemy jechać po niego, ale jeśli chcę ten konkretny to jeszcze muszę poczekać. więc czekam, od października... :confused2:

Jestem dzisiaj tak niewyspana, że jedyne co mam ochotę zrobić, to położyć głowę na biurku i spać... Ale muszę nadzorować.

Isis witaj kochana. trzymac kciuki bede za szybkie zafasolkowanie:-)
KasiaF87 równiez witam:D i też trzymac kciuki bede.
Tylko patrzec jak wszystkie bedziemy z brzuszkami biegac :D
agacia84 powodzenia!! czekamy na wieści!!:*

pozdrawiam dziewczyny:D dzisiaj mialam w planach dłuzsze leniuchowanie w łózku,..oczywiscie nie wyszło. Dzisiaj praca:/cos sie z męzem ostatnio mijamy,nie ma nawet kiedy sie pogadac, nie mowiaz nawet o postaraniu sie o malucha. Jestem zła.pf! życie:/

oj potrafia, mój też czasami jak coś powie to mam ochotę go w głowe kopnąć tylko za krótkie nogi mam

pisałam wam że mam obsesje i że wszędzie widzę kobiety w ciąży albo małe dzieci to teraz moja córka rysuje mi motylki w ciąży :)

reklama
kinga bardzo mi przykro kochana. tulę mocno!
[*] trzymam się dzielnie!
agacia odpoczynek dobrze robi. trzymaj się i powodzenia życzę!
witam nowe straczki i powodzenia życzę
agacynda
wiem, że napewno Ci jest przykro, ale może odpuśc mu. taki naciskanie nie jest dobre bo potem nie będziesz wiedziała, czy dał Ci od serca, czy wymusiłas. wiem,że faceci są meeega niedomyslni i to jest ich wielka wada...
mynia to biegusiem do lekarza z tymi bólami głowy. nie ma żartów! i do ginka tez idz, zeby wszystko się uregulowała przed przyjazdem na stałe S
sailor może do mnie przyjdziesz takie zakamarki posprzątac?? okna byś mi umyła, ja nie mogę bo mi w domu zabronili....
pianko kwes foliowy to już przed ciążą brałam. i witaminki.:tak: mam nadzieję, że bedzie wszystko ok. to teraz królowa świętuję odjazd pani mamy:-D

od dziś woooolllllnnnneeee!!!!! ale fajnie!
wiecie co dziś miałam okropny sen. śniła mi się wizyta u gin i usg, a tam dzidzi prawie nie było widac. nie rosła, nie bylo szans na to, że przeżyje. boze jak ja się obudziłam to łzy same mi płyneły. tak się boje dziewczyny!!! jeszcze tylko do środy, ale już spac nie mogę po nocy....

Do góry