reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też stwierdziłam, że pójdę na wychowawczy jak macierzyński się skończy, bo chce być z dzidzia 24h, ale oczywiście najpierw muszę zajść w ciąże :rofl2:

reklama
Ja po macierzyńskim wróciłam do pracy tj w styczniu ale zbyt długo nie popracowałam bo mąż ma teraz ciągle wyjazdy ja miałam nocki i nie miałam jak opieki dziecku zapewnić a kochana teściowa obiecała przyjechać i pomoc żebym mogła pracować ale jak to z nią skończyło się na tym że przywiozła swoją dupę na tydzień wczasów nad morze także narazie na pół roku mam wychow. a później się okaże ;) może uda się zmajstrować do tego czasu drugą dzidzię.. ;) nic wyspała się księżniczka także narazie uciekam Miłego dnia kobitki i uważajcie na to słoneczko ;)

Mynia pochwalę się jeszcze moim brzydalem-podrzutkiem jak był piękny i młody teraz już jest tylko piękny.. ;)
100_8269.jpg

Ostatnia edycja:
Pianko słodziak z niego, ja to mam obsesje na punkcie psiaków :rofl2: zdjęcia moich "dziewczynek i chłopczyka", który mieszka z moimi rodzicami są w galerii :-D

Ostatnia edycja:
Pianka i panienka i brzydal śliczne:) Ale panienka... no przeurocza:)
Ja bym chciała trójkę dzieci gdybym wygrała w totka a jak nie wygram to dwójkę :)
Już mamy imiona wybrane, zresztą pisałyśmy to o tym nie raz :) hihi
Zastanawiam się czy bakterie w moczu mogą coś psuć w cyklu i utrudniać zajście w ciążę? Chyba nie? Na bakterie w moczu leczę się niemal bez przerwy od dziecka:(
Asita ja też na państwówce i tez przerażona wizją zabrania trzynastek... jak zabiorą to naprawdę czas zmienić pracę.

Dziewczyny też wrzuciłam parę zdjęć Fiśka do albumu:) Niektóre z Was je widziały. Ehh bym miała dzidziusia to bym się dzidziusiem chwaliła a tak muszę kotem jak jakaś zwariowana kociara :)

Ostatnia edycja:
Myniu jak zlikwidują 13-stki to nie ma co uciekam z tej pracy bo nie jet warta mojego zdrowia, już wole w kabelkach na 3 zmiany chodzić. W mojej miejscowości jest taka firma z niemieckim kapitałem ale prywatna i w niej płacą 13-stki, i dają bony na święta a u nas zlikwidowali paczki na święta :no:

Figielek boski :tak:

witajcie laski fajne te wasze zwierzaki, my mamy świnke morską i rybkę ale to moja córcia się nimi opiekuje ;-)
dzisiaj mąż przyjeżdża ale się będzie działo hahha
owulacji chyba nie bylo
ale powiem że już w nosie to mam

reklama
Sailor, bo on jest dostojnie niegrzeczny :) Ta mała flądra potrafi położyć się obok mnie na łóżku i patrzeć z pretensją i ja nie wiem o co chodzi, za nic w świecie... a on nagle mnie cabas za łokieć i zwiewa. I siada tak żebym widziała jego zadowoloną minę :) No wygląda na to, że nieprzeciętny egzemplarz mi się trafił, choć jeszcze do wczoraj myślałam, że wszystkie koty takie są:)

Do góry