reklama
Pianka
Fanka BB :)
Ja po macierzyńskim wróciłam do pracy tj w styczniu ale zbyt długo nie popracowałam bo mąż ma teraz ciągle wyjazdy ja miałam nocki i nie miałam jak opieki dziecku zapewnić a kochana teściowa obiecała przyjechać i pomoc żebym mogła pracować ale jak to z nią skończyło się na tym że przywiozła swoją dupę na tydzień wczasów nad morze także narazie na pół roku mam wychow. a później się okaże może uda się zmajstrować do tego czasu drugą dzidzię.. nic wyspała się księżniczka także narazie uciekam Miłego dnia kobitki i uważajcie na to słoneczko
Mynia pochwalę się jeszcze moim brzydalem-podrzutkiem jak był piękny i młody teraz już jest tylko piękny..
Mynia pochwalę się jeszcze moim brzydalem-podrzutkiem jak był piękny i młody teraz już jest tylko piękny..
Ostatnia edycja:
Mynia_82
Pianka i panienka i brzydal śliczne Ale panienka... no przeurocza
Ja bym chciała trójkę dzieci gdybym wygrała w totka a jak nie wygram to dwójkę
Już mamy imiona wybrane, zresztą pisałyśmy to o tym nie raz hihi
Zastanawiam się czy bakterie w moczu mogą coś psuć w cyklu i utrudniać zajście w ciążę? Chyba nie? Na bakterie w moczu leczę się niemal bez przerwy od dziecka
Asita ja też na państwówce i tez przerażona wizją zabrania trzynastek... jak zabiorą to naprawdę czas zmienić pracę.
Dziewczyny też wrzuciłam parę zdjęć Fiśka do albumu Niektóre z Was je widziały. Ehh bym miała dzidziusia to bym się dzidziusiem chwaliła a tak muszę kotem jak jakaś zwariowana kociara
Ja bym chciała trójkę dzieci gdybym wygrała w totka a jak nie wygram to dwójkę
Już mamy imiona wybrane, zresztą pisałyśmy to o tym nie raz hihi
Zastanawiam się czy bakterie w moczu mogą coś psuć w cyklu i utrudniać zajście w ciążę? Chyba nie? Na bakterie w moczu leczę się niemal bez przerwy od dziecka
Asita ja też na państwówce i tez przerażona wizją zabrania trzynastek... jak zabiorą to naprawdę czas zmienić pracę.
Dziewczyny też wrzuciłam parę zdjęć Fiśka do albumu Niektóre z Was je widziały. Ehh bym miała dzidziusia to bym się dzidziusiem chwaliła a tak muszę kotem jak jakaś zwariowana kociara
Ostatnia edycja:
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Ale ten wasz cudaczek ma usmiechnięty pyszczek słooodziak :-)
Myniu jak zlikwidują 13-stki to nie ma co uciekam z tej pracy bo nie jet warta mojego zdrowia, już wole w kabelkach na 3 zmiany chodzić. W mojej miejscowości jest taka firma z niemieckim kapitałem ale prywatna i w niej płacą 13-stki, i dają bony na święta a u nas zlikwidowali paczki na święta
Figielek boski
Figielek boski
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Myniu ty mówisz że Figielek niegrzeczny a on tak dostojnie wyglada
mgielka2008
witajcie laski fajne te wasze zwierzaki, my mamy świnke morską i rybkę ale to moja córcia się nimi opiekuje ;-)
dzisiaj mąż przyjeżdża ale się będzie działo hahha
owulacji chyba nie bylo
ale powiem że już w nosie to mam
dzisiaj mąż przyjeżdża ale się będzie działo hahha
owulacji chyba nie bylo
ale powiem że już w nosie to mam
reklama
Mynia_82
Sailor, bo on jest dostojnie niegrzeczny Ta mała flądra potrafi położyć się obok mnie na łóżku i patrzeć z pretensją i ja nie wiem o co chodzi, za nic w świecie... a on nagle mnie cabas za łokieć i zwiewa. I siada tak żebym widziała jego zadowoloną minę No wygląda na to, że nieprzeciętny egzemplarz mi się trafił, choć jeszcze do wczoraj myślałam, że wszystkie koty takie są