reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko dzieciątko się pobrudziło to się poszło umyć, a że w pisej misce...cooo tam :-) woda jest woda :-D
Myniu 3mam kciuki za skok :-) a figielek fajny a nie niegrzeczny :-D

reklama
Pianko jak ja Ci zazdroszczę, że mieszkasz nad morzem, jak wygram w totka to też będę tam mieszkać razem z mężem i armią dzidziusiów :-) jak patrzę na suwaczek to po prostu z podziwu nie wychodzę że od jutra U R L O P :tak: kupiłam sobie wczoraj orbiterek i postanowiłam, że będę ćwiczyć codziennie, może poza weekendem ;-) i dzisiaj już jedzie do mnie kurierem :tak: w końcu wezmę się za siebie po patrzeć już w lustro nie mogę :no: mam do zrzucenia 35kg ale będę się cieszyć ja zrzucę tak 10-20kg :-p

Ja twierdzę że moja córa to w ślady ciotki pójdzie, która jest weterynarzem bo szaleje za zwierzakami! a najlepsze zajęcie to siedzenie w psim kojcu i oglądanie albumów ze zdjęciami - każde zdjęcie z osobna przeżywa :) z reszta na spacerze też żadnemu psu nie popuści
Asita nad morzem jest super! :D armia dzidziolków to by ci popalić dała ja jak z małą idę na plażę to chwili nie usiedzę bo przecież trzeba zwiedzić każdy zakątek takiej dużej piaskownicy ;)

Ostatnia edycja:
Co do mojej pracy to pracuje w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie (państwówka) ale niestety kolorowo nie jest wynagrodzenie niziutkie (niecałe 2000zł brutto) premia raz w roku (ok. 600zł brutto) dodatkowo wczasy pod gruszą i 13-stka, którą chcą zlikwidować :crazy:
umowe na czas nieokreślony i haruje tu 1 września 2005r. - zaczęłam staż, a 1 marca 2006r. zaproponowali mi pracę. Najpierw zajmowałam się dofinansowaniem dla osób niepełnosprawnych a od stycznia tego roku zajmuje się rodzinami zastępczymi, wydawaniem im decyzji, itp. i "ściganiem rodziców biologicznych", którzy powinni płacić za dzieci, które są umieszczone w rodzinach zastępczych lub placówkach
trochę się rozpisałam ;-)

Ostatnia edycja:
Pianko jak bym wygrała w totka to bym siedziała w domu i mogłabym mieć ta armie ale taką mała do 3 lub 4 dzidziolów :rofl2:
pomarzyć zawsze można :-)

Z mężem chcemy mieć 2 dzieci i tak z różnicą do 2 lat :rofl2: ale na razie trudno mi zajść z pierwszym :no: oczywięcie to jakbyśmy nie wygrali w totka :-p

Asita masz odpowiedzialną pracę choć domyślam się że często niewdzięczną.. no i chyba 2000 brutto co? bo w 200 to nie uwierzę
kumulacje w totka teraz są naprawdę tak często że szanse macie duże :)

tak 2000zł brutto muszę poprawić :rofl2: poprawiłam :tak:

niestety jest bardzo odpowiedzialna i mam urwanie głowy od tego roku zwiazku ze zmianą zakresu obowiązków i od kwietnia nie wiem jak żyję, dni lecą jak szalone i żyje w ciągłym stresie, może dlatego nie mogę zajść w ciąże :-(

reklama
Asita no to urlop jak najbardziej wskazany:tak: a ja pracuję w służbie zdrowia - na szczęście w prywatnej firmie choć mamy umowę ze szpitalem i na jego terenie pracuję tzn teraz jestem na wychowawczym :)
czwóreczka to ładnie ja może z raz marną trójczynę ustrzeliłam :D
A oto moja panna podziwiająca zachód słońca ;)
101_4449.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry