reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wiecie co stwierdziłam, że to mierzenie tempki to fajna sprawa, nie znam się za bardzo na interpretacji a fajnie wykres wygląda ;-)

Asitko pozytywne myślenie pomaga szybko wrócić do siebie jak oglądasz ciagle jednA kreskę na teście.
Ja lubię mierzyć temp., można wtedy zareagować jak coś jest nie tak.:tak:

Witam dziewczęta :) pogoda mnie wykańcza ech :/
Aniulkas łobuzie czemu jeszcze nie ma relacji z pierwszego USG?! o zdjęciu już nie wspominając
Noelle cześć :-) u Nas staranka pierwszy cykl za tydzień okaże się czy były owocne ;)
agacynda na pewno słodki kociaczek, szkoda że nie możesz fotki nam wrzucić bo uwielbiam takie maleństwa!
Mynia kochana ja jak mam taki dzień że mnie już ze zmęczenia i nerwów wszystko mocno drażni to pasuje i robię naprawdę minimum zwłaszcza jak widzę że i tak nikt tego nie doceniał i kładę laskę na wszystko mówię Ci chwila moment i wszyscy zauważają ile robisz i jak cenne to jest :) a z Figielka wymiękam :D podsumowanie taty boskie - może i kicia ma jakieś lekkie rozdwojenie jaźni i myśli że ma w sobie coś w ptaszka ;)
Sailor jak tam leniuchowanie idzie? co dobrego na obiad wyczarowałaś? wiesz co w czerwcu przyszłego roku to Ty możesz już na porodówce kochanieńka leżeć i tak trzeba myśleć a nie o IUI
Domik kiedy odbierasz wyniki? pewnie zakaźne najdroższe były :/
Asita widzę że nowe hobby masz - wciągnęło Cię mierzenie temp :) dobrze, dobrze na pewno nie zaszkodzi a nóż widelec coś rozjaśni i pomoże

Dla wszystkich Aneczek moc buziaków :*
A my czekamy aż słonko trochę odpuści i idziemy na działeczkę grillować i małą w basenie wymoczyć Miłego dnia dziewczyny!

HEJ

Aniulkas właśnie gdzie relacja??!!

Witam nową staraczke

dziewczyny ja nie mam czasu za bardzo kiedy się po głowie podrapać a co mówić o myśleniu o dzidzi więc czekam na rozwój wydarzeń czas pokaże co się zmajstrowało;-)

A w pracy niezły kocioł bo koleżanka dziś urodziła:szok: i mamy teraz niezłe urwanie bo mamy 3 projekty do realizacji i kolejne 3 do napisania a i stowarzyszenie musi jeszcze normalnie działać i trochę nam się wszystko nawarstwiło ale damy radę

pianka wyniki jutro z rana będą. pojadę z mężem dla otuchy. dobrze, ze dziś ze mną był bo bym nie dojechała do domu. rano jak nie zjem to nie do życia jestem! tak mi niedobrze było i słabo. no ale trzeba naczczo. mężuś odrazu pod piekarnie pojechał, zjadłam i przeszło jak ręka odjał:-D w sumie myślałam, ze więcej kasy na to pójdzie, ale ok. byliśmy na to przygotowani. od początku chciałam chodzic prywatnie tam gdzie mi pasuje i wiedziałam jakie z tym się wiążą koszty. nie jest źle bo oboje pracujemy. damy rade;-)

TEŻ ŻYCZĘ ANECZKĄ WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

gdzie ta nasza die perle się podziała?? czas testowania przeszedł a tu ani słychu ani nic....:(

ANIULKAS a Ty miałaś nam relacje zdac!:-p

wiecie co cycki mnie kłują:szok: normalnie jakby mi ktoś igły wbijał.
no a na obiadek placki ziemniaczane były z gulaszem. pychota tylko szkoda, ze na gulasz patrzec nie moglam. tak mi śmierdziało to mieso, że nawet dopracic nie mogłam:-D no i skończyło się dla mnie z kleksem śmietany na placku:-D a potem była drzemka :-D nigdy w dzień nie spałam a teraz zasypiam na 2 godziny jak kamień i w nocy śpie...widac że mi coś jest:-D

reklama
Taaaaa heheh widać Domik, że w ciąży jesteś :-)

też się zastanawiam gdzie się Die_perle podziewa...........

Ankom wszystkiego naaaaaaaaaaj!

Do góry