reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu urządziłaś się już w nowym mieszkanku?
Noelle tak czasem bywa. Od marca intensywnie się staramy wspomagam kilkoma różnymi tabsami bo u mnie kiepsko z hormonami niby ok a tez nici. Korzystasz może ze wspomagaczy typu wiesiołek, mierzenie temperatury, test owulacyjne? :-)

reklama
Mynia_82 ja to bym chciała chociaz przez chwile nie myslec,nie planowac,nie analizowac.... podobno jak sie za bardzo chce to tez nie wychodzi...wiesz psychika itp teorie...ale na to ze mam natrectwo mysli to juz wpływu za duzego nie mam;D

Noelle1986 witaj kochana ;) serdecznie Cię witamy i rozgość się. SKarbie ja z mężem się staram o dzidziusia juz ponad rok więc nie jesteś sama ;)

Ze względu że dzisiaj imienimy Anny wszystkim Aneczkom najlepszego Kochane :*:*

Wiem wiem Noelle... jeszcze jak my specjalnie kupujemy bilety samolotowe na czas owulacji to już całkiem nie da się nie myśleć o tym :)
Nawet ostatnio pomyślałam sobie, że odwiedzę raz S. bez owulacji bo pomyślałam, że on może myśleć, że jadę tylko dla jego plemników a nie dla niego:) Ale on mi kazał z owulacją przyjechać :)
Sailorka, prawie urządzona:) Dziś przyjeżdża lodówka, tata kończy montować drzwi:) Zostanie jeszcze tylko Figlarnia do zrobienia i drzwi i parapety do pomalowania:) Ale to już ja będę malować jak tata pojedzie :)

Czarnooka dzieki kochana za miłe słowa.
Mynia_82 to faktycznie dodatkowe utrudnienie gdy sie jest w pewnej odleglosci.Ale uda sie w koncu no bo przeziec MUSI! nie zakładamy przeciez innej wersji:D
Sailor_Moon w zupelnosci cie rozumiem.
Raźniej tak wiedziec ze nie jest sie samym ,i ze inni tez walcza.

Kochane! Dzieki rozmowie z wami juz mi znacznie lepiej i powoli nabieram sił na kolejny miesiac analizowania,starania i oczekiwania.

reklama
Noelle ja z mężem staramy się od 5 miesięcy i nic z tego nie wyszło więc 1 sierpnia idę do gin, żeby skierowała mnie na wszystkie badania, a mąż w sierpniu będzie badała nasienie bo na lipiec już nie było wolnych terminów :no:
Wszystkim Aniom życzę wszystkiego najlepszego :-D przede wszystkim szybkiego zafaslokowania lub spokojnej ciąży :tak: ja na drugie też mam Ania ;-)

Myniu i Sailor
dziękuje za pomoc w ustaleniu granicy :-D

Do góry