reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny
czy to normalne że po okresie bolą mnie jajniki? kłują raz jeden raz drugi , w tym cyklu nie biorę już clo więc nie wiem czy to sie owulacja tak szybko szykuje? nie możliwe jak mam zazwyczaj cykle długie

reklama
Asita - bojowy! :D na szczęście będą dopiero wieczorem także jeszcze jutro luzik a dziś czekam aż mąż wróci z pracy żeby się małą zająć i zabieram się za porządki, gotowanie i pieczenie w końcu trzeba wszystko na cacy zrobić żeby nie miała się czego czepić a jak już mnie będzie porządnie wnerwiać to zapas alkoholu mam w lodówce i będę się znieczulać :)

Do Krynicy się wybieramy bo z Olsztyna jest najbliżej a w tamtych stronach jeszcze nie była. Co roku Władysławowo, Stegna ale co tam robić jak się każdy kąt zna. A w Krynicy podobnież dużo dla dzieci jest.

Mi się wydaje że na owulkę to chyba jednak jeszcze za wcześnie chociaż jak mówią w kinie i medycynie wszystko jest możliwe..

witam:* troszkę się Was naczytałam. ostatnio się pochwaliłam, że mdłosi trochę odpusciły a tu wczoraj cały dzień mnie mulilo:-D mam za swoje. u nas dobrze. teraz odpoczywamy. koleżanka w nocy urodziła córeczkę. ale się cieszę! już jej kupiłam kaftaniki śpiochy itp. tak bym chciała, juz swojemu cos kupic. była taka przecena, ze na takie śliczne body z długim rękawem albo z krótkim to wychodzilo 4 zł za sztukę!!!!!!:szok: mama mi mówiła, że szkoda bo to taka okazja.

BZIBZIOKU ogromnie mi przykro, z powodu męża. wspierajcie się! zawsze jest jakaś nadzieja. może jednak coś go lekarze podreperują
PANKA wszystkiego dobrego dla córci!!! 100 latek:* aaa no i Tobie życzę świętych nerwów do teściowej:p pytałaś czy juz podzieliliśmy się info o bobo no to tak po części wiedzą tylko nasi rodzice. prosiliśmy, żeby narazie nikomu nic nie mówili. no i u mnie w pracy dziewczyna musiałam powiedziec bo dźwigac mi nie wolno
ALG ja też mam bardzo ciękie endo a w ciąży jestem. cuda się zdarzaja:) dobrze, że poszłaś do lekarza. zawsze coś zaradzą. powodzenia
SAILOR 100 latek kochana!!!!! i fasoleczki życzę. trzymam kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&& chcemy zobaczyc II kreseczki!
MYNIA ja też mam strasznie upartego tatę. i mamę też:-D zawsze muszą gdzieś doleciec

resztę dziewczyn całuję bo nie pamiętam co miałam napisac:zawstydzona/y: fluidki dla Was:*&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aaaaaaa no i dzis w pracy powiedziałam, dostalam zaświadczenie to i musiałam oddac. kierowniczka się tak ucieszyła:-D bedzie dobrze nie?

hej

Bzibzioczku kochany męża podreperują i szybko ujrzycie dwie kreseczki na teście

Pianka dobry patent na przetrwanie przyjazdu teściowej:-p

Mgielka może jajniki troszkę szaleją bo nie ma wspomagania

dla tych co @ nawiedziła Zobacz załącznik 484078

i wszystkim życzę ptak6.gif

Sailor wszystkiego najlepszego Zobacz załącznik 484080

u mnie blisko owu bo śluz przezroczyst i lepki więc trzeba męża dziś dopaść:-p

Ostatnia edycja:
czec dziewczyny- przepraszam za kilkudniowa abscynencje- mialam torche na glowie...
postaram sie was doczytac w w wolnej chwili- a tymczesem cos sie wydarzylo mamy jakies NOWE MAMY??

Ja testowac bede za 7 dni jakos...hmmmmdopiero dzis zobaczylam ze to juz za kilka dni...hmmmm sama nie wiem co myslec....ale cos mi sie zdaje ze tym razem bedzie jednak @...sie zobaczy

reklama
Dojechalismy do domku i szybko sprzątam balkon bo tu mówią,że zagrożenie trąbami i mocnym wiatrem ehhh

Dziękuję kochane za zyczenia :-)
Domik sciagam fluidki nawet te mdłości mile widziane :-D

Do góry