reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No więc...
Beta ujemna, test negatywny, fasolki nie ma (potwierdzone jeszcze USG).
Pani dr powiedziala, ze widocznie sie cos rozregulowalo i zapisala przez 5 dni dupka 2x1. Jak przyjdzie @ to dobrze... a jak nie to pojawić się i będziemy myśleć co dalej...
W ogóle to mam "biedne" endo bo dziś (czyli w 37 dc) ma tylko 7,5 mm... Może dupek coś ruszy i będzie rosło... :-(
Są jakieś rzeczy na endo? żeby lepiej się odradzało? i rosło grubsze ?

Pani dr powiedziała, że z takim endo to nawet jakby doszło do zapłodnienia to i tak zarodek nie miałby gdzie się zaczepić :-(

No więc...
Beta ujemna, test negatywny, fasolki nie ma (potwierdzone jeszcze USG).
Pani dr powiedziala, ze widocznie sie cos rozregulowalo i zapisala przez 5 dni dupka 2x1. Jak przyjdzie @ to dobrze... a jak nie to pojawić się i będziemy myśleć co dalej...
W ogóle to mam "biedne" endo bo dziś (czyli w 37 dc) ma tylko 7,5 mm... Może dupek coś ruszy i będzie rosło... :-(
Są jakieś rzeczy na endo? żeby lepiej się odradzało? i rosło grubsze ?

Pani dr powiedziała, że z takim endo to nawet jakby doszło do zapłodnienia to i tak zarodek nie miałby gdzie się zaczepić :-(

Trzeba jeść orzechy, pić czerwone winko :-) Nie martw sie kochana będzie dobrze podrasujesz się pigułami jak jak ja :-)

Sailor to widzę, że my z konkurencji hehehehehehe

ALG przykro mi. A dziewczyny coś kiedyś pisały co pomaga na endo ale nie mogę sobie przypomnieć.

Cześć dziewczyny :)
ALG trzeba zakasać rękawy i podbudować endo na szczęście z tego co piszą dziewczyny wspomaganie zapowiada się smacznie trzymam kciuki żeby wszystko poszło szybko i sprawnie!
Sailor no to świętujemy dzisiaj razem!! kochana życzę Ci spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego fasolowego!! ;) wszystkie babeczki z 18-tego są super ;) moc buziaków :*

Sailor ja jestem też z 18-tego ale listopada ;P za to równo rok temu męczyłam się na porodówce i urodziłam córeczkę także dzisiaj świętujemy roczek :)

reklama
Sailor, Pianko
Zobacz załącznik 483868
STO LAT!!! i ani chwili czekania na fasolkę:) Ma być już, teraz, zaraz :)

Asitko, zapomniałam wcześniej napisać, że obecny opis duuuuuuuużo lepszy:)

Mi się skończył @ a jakoś mnie dziś napieprzają albo jajniki albo nerki, ja nigdy nie mam pewności bo to promieniuje... ale bola mnie te okolice plus podbrzusze... w sierpniu się na usg wybiorę i do lekarza popędzę

Do góry