reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witajcie
u mnie jakieś dziwnoty mdłości po kawie tragedia chyba nie wypije, a przeciez testy negatywne! to o co chodzi'? przeciez takie mdłości to pojawiają się po jakimś czasie nie odrazu, wcześniej wychodzi test przecieciez
co do piersi bolą jak na okres, jajniki dają o sobie znać raz lewy raz prawy i kręgosłup ale coraz mniej
więc już zgłupiałam, teraz już na ciążę nie liczę, zrobiłam tyle testów że jakby mąż wiedział to by mnie ukatrupił hihi
ale coś musi być nie tak że mnie tak mdli, ostatnia @ 26 styczeń , mam długie cykle wiec powinnam dostać 29 luty ale może być tak że znowu sie oczekam, na jesieni miałam tak że była małpa 18 wrzesień a potem 7 listopad masakra jakaś
Jeny !!!! ale mnie muli blleeeeeee

Dzieść dziewczyny:)
a ja dziś u narzeczonego jestem od wczoraj wiecoru jak skonczylam prace, tesciowa mnie wywalila deliktnie z wyrka o 10:30 :D jestem tak zmęczona że głowa mała, mogłabym spać i spać , moje piersi nadal bolą :( brzuch pobolewa jajniki również ale całkiem możliwe że to poprostu przemęczenie... jestem przewlekle przemeczona pewnie... okres znając życie przyjdzie. a teraz czekam do 14:30 aż mój kochany z pracy wróci :)

mgielka2008

miałam podobnie po prostu mój organizm miał za dużo coffe i zaczął mi wywoływać wymioty po kawie nawet zapach kawy źle na mnie wpływał a ciązy nie było....

Witam kobietki;)) jestem tutaj od dzis dopiero, ale ciesze się ze tu trafiłam;) Nie zamartwiaj sie;) Moja kuzynka pierwsza ciaze blizniacza poroniła, a za 3 miesiace okazało sie ze jest w ciazy. I teraz ma słodkiego Michasia:) ja sama mam synka 3 latka ktory nie był planowany;) Ale kochamy go najbardziej na swiecie;) Teraz zaczelismy sie starac o córeczkę;) Wczoraj odstawilam tabletki ktore bralam 3 lata. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia;)))

witajcie
u mnie jakieś dziwnoty mdłości po kawie tragedia chyba nie wypije, a przeciez testy negatywne! to o co chodzi'? przeciez takie mdłości to pojawiają się po jakimś czasie nie odrazu, wcześniej wychodzi test przecieciez
co do piersi bolą jak na okres, jajniki dają o sobie znać raz lewy raz prawy i kręgosłup ale coraz mniej
więc już zgłupiałam, teraz już na ciążę nie liczę, zrobiłam tyle testów że jakby mąż wiedział to by mnie ukatrupił hihi
ale coś musi być nie tak że mnie tak mdli, ostatnia @ 26 styczeń , mam długie cykle wiec powinnam dostać 29 luty ale może być tak że znowu sie oczekam, na jesieni miałam tak że była małpa 18 wrzesień a potem 7 listopad masakra jakaś
Jeny !!!! ale mnie muli blleeeeeee
mgiełka ja na twoim miejscu poczekałabym te kilka dni zrobiła test i jak bedzie negatyw to do lekarza leki i wyregulowania cyklu bo jak cykle nieregularne to i ciężej o dzidzie

reklama
Do góry