reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czyli jestes po terminie ... to rob tescik heheheheh amas zjakies objawy ??
tak jestem po terminie, jak na razie średnio bolą mnie piersi, od wczoraj też tak od pach w stronę piersi, czasem boli mnie w krzyżu i brzuch prawie jak na @, tyle że od jakiegoś czasu podobne objawy miałam przed @z wyjątkiem bólu od strony pach,
@ raczej mi się nie spóźnia, tempka ok. 36,9, czyściutko, szyjka różnie albo b. wysoko albo nisko, mam też mniejszy apetyt, od ponad tygodnia nie mam ochoty na kolację, mdłości natomiast brak

aaa i jeszcze coś ciekawego zawsze jestem strasznym śpiochem, w weekend natomiast wstałam przed 8, a w niedziele o 7, i jestem wyspana :), buzia wygląda jak w pierwszej połowie cyklu, paznokcie mam "białe", a po owu zawsze się zażółcały .... może jeszcze dziś kupię testa przy sposobności ...

Hej dziewczynki co tam jak tam :) u nas dzis pada dzeszcz szaro zimno masakra jakaś. Jak wczoraj spac nie mogła tak dziś sie obudzic nie mogłam :D co do nenete jesteśmy razem na innym wątku i widziałam ze pisała o powtórzonym teście i ma piękne tłuste dwie krechy wiec ciąża jest 100%.

No tylko się cieszyc :) weszłam na chwile na ten wątek to chyba ze 3 dziewczyny pochwaliły się krechami :) kiedy ja sie pochwale... :/ już zaczynam wątpić czy uda mi sie w ogóle jeszcze na 2012 rok...

szkoda tylko że ja tak nie myślę... @ na pewno sie pojawi bo jak to by miało być inaczej :confused2: och ja nie wiem jak ja dziś ten dzien ogarnę po takim leniuchowaniu...

reklama
Witam się wieczorową porą z pracy:-) Dziś od 20.00 do 8.00

Edyta01 dla mnie każda kobieta która ma więcej niż 2 dzieci i to ogarnia zasługuje na medal. Ja mam problemy przy jednym i gdyby nie mąż, który w zasadzie jest tatą - polkiem i zajmuje się domem i dzieckiem jak jestem w pracy to pewnie utonęłabym w obowiązkach. Jeżeli to nie tajemnica to ile masz lat?
Wesoła Kobietka witam :-) ja również mam niedoczynność (Hashimoto) i mam zapisany Letrox. Mój Endokrynolog zawsze powtarza że jak zrobię test i będą 2 kreseczki to mam wykonać 2 telefony. Pierwszy do ojca dziecka a drugi do niego :-D

Karola ja też miewałam gule w gardle szczególnie wieczorami i lekarze uważali że to stresowe. Tarczyce zdiagnozowałam po objawach senności i ciągłego zmęczenia (jak Wesoła Kobietka)

Crazy tutaj pomoże tylko lekarz może to zwykłe zapalenie

Ja w sumie to też wiecznie zmęczona jestem .... ale tylko jak do pracy mam iść :) więc może nie mam tarczycy :)

Do góry