matyjasowo jest tak jak gosiaczek pisze testy pozytywne nie wychodzą same z siebie zwykle to przyczyna brania konkretnych leków bądź jednego rodzaju torbieli a ze w Twoim przypadku te dwie opcje odpadają zatem zapewne tamten test był czulszy od tego dzisiejszego i ten teraz jeszcze nie wyłapał odpowiedniego stężenia HCG tym bardziej że chyba jesteś jeszcze przed terminem @
reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
nojestem jeszcze przed @27 mam dostac nibu okres ...zobaczymy
A
agacynda
Gość
A mi niestety... I ...
matyjasowa
agacynda a w terminie @ robilas test ??
A
agacynda
Gość
dzień po spodziewanej... :|
Agacynda i Ty też? Trzy przykre wiadomości jednego dnia. Aż boję się teraz sama sprawdzać.
No któraś z nas musi rozpocząć szczęśliwą passę. Choć ja w Was nadal wierzę matyjasowa już miała jeden pozytywn, agnieszkak też coś wskazało, agacyndo a Tobie okresisko torbisko nie przyszło więc jest jeszcze nadzieja.
No któraś z nas musi rozpocząć szczęśliwą passę. Choć ja w Was nadal wierzę matyjasowa już miała jeden pozytywn, agnieszkak też coś wskazało, agacyndo a Tobie okresisko torbisko nie przyszło więc jest jeszcze nadzieja.
gusiaczek_p
agacynda ech, ja testom wierzę, ale oby w Twoim przypadku się nie sprawdził
A
agacynda
Gość
No nie przyszlo...
Ale czytam ze dziewczynom bledsze kreski powychodzily wiec u Nich jest wieksza nadzieja. wiec za Dziewczynki trzymam kciuki!!!!
Ale czytam ze dziewczynom bledsze kreski powychodzily wiec u Nich jest wieksza nadzieja. wiec za Dziewczynki trzymam kciuki!!!!
A
agacynda
Gość
Gusiaczek ja tez mam nadzieję, że kłamie.
Aczkolwiek zrobię jutro rano też.
Aczkolwiek zrobię jutro rano też.
reklama
Agacyndo trzymam kciukasy tak mocno jak tylko mogę !!!
Gosiaczek kuzynce test pokazał ciążę dopiero 20 dni po terminie miesiączki, każdy wcześniejszy wychodził negatywnie choć robiła z moczu porannego. Mnie z kolei wychodzą już tydzień przed terminem miesiączki więc myślę sobie że to indywidualna rzecz.
Gosiaczek kuzynce test pokazał ciążę dopiero 20 dni po terminie miesiączki, każdy wcześniejszy wychodził negatywnie choć robiła z moczu porannego. Mnie z kolei wychodzą już tydzień przed terminem miesiączki więc myślę sobie że to indywidualna rzecz.