reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczynki :)
Aniulkas :))))) gratuluje!! mówiłam Ci że będzie dobrze!! ja tam wcześniej już dwie kreseczki widziałam ;) a jak napisałaś że Twój cień podobny do mojego ze zdjęcia to już byłam pewna że jest ok :D no wiesz w końcu z bocianami nie ma co zadzierać ;P to na kiedy Ci się termin szykuje? będziesz mama marcową czy kwietniową?dbaj o siebie kochana i piękny masz suwaczek ;) z wizytą też nie ma co się spieszyć jak nic nie dolega bo jeszcze nie za dużo będzie widać na USG tylko z becikowym jakieś tam przepisy są że do 10 tyg trzeba odbyć pierwszą wizytę
kejtis ech następny cykl będzie Wasz ;) taki zapas testów owu to się na pewno wstrzelicie :)
A jeśli chodzi o betę to jeśli ciąża przebiega prawidłowo i wcześniej nie było żadnych incydentów poronnych itp to nie ma sensu jej kontrolować - dla lekarza podstawą jest to co widzi i mierzy na USG
Dziewczynki miłego dnia życzę u nas pogoda się paprze :/ chmurzyska na całym niebie :/

reklama
Aniulkas gratulacje!!!
Jeju nie było mnie przez weekend i od wczoraj nie mogę nadrobić zaległości :tak: próbowałam wczoraj, ale net mi padł:rofl2:
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, no i te które akurat mają owulację, no i zabierające się za nowe starania- już się pogubiłam!
Pozdrawiam- u mnie taki zapieprz w pracy, że nawet nie mam kiedy coś napisać, postaram się później jakoś :szok:

Pianka...tak wiem jak z tym becikowym..ze do 10 tygodnia musi byc wizyta lekarska...
Zastanawiam sie czy robic USG prywatnie w tym tygodniu czy czekac do wizyty...raczej dobrze sie czuje..dzis mi troche slabo ale chyba z wrazeia...
bete chce zrobic te w tym tygodniu...Kochana jestes ...przesłałas mi to zdjecie i dalo mi to nadzieje... :)
czy mam w ogole robic jakies badania? czy tylko czekac na wizyte i juz...

Pianka co do bocianów widocznie wierzenie w nie przynosi szczescie :)
mam nadzieje ze narazie jeden zdrowy dzidzius bedzie...a nie dwójka... mieszkamy z moimi rodzicami wiec bylo by ciezko...zbieramy kaske by na 30 urodziny kupic mieszkanko...
Według wyliczen w necie wychodzi ze MARZE 3013... :) i fajnie tak mialo byc tak planowalismy tylko ze chcialaby dziecko bylo znakiem BARAN ale cóż... ;)

Ja Ci powiem aniulkas że jak byłam w ciąży i poszłam w 5-tym tyg to lekarz zrobił USG ale widać było tylko pęcherzyk i kazał przyjść za 2-3 tyg i wtedy już nawet zdjęcie dostałam i serduszko widziałam :) nie wiem jak pozostałe dziewczyny miały bo przecież każda ciąża jest inna :) a badanka - z reszta całą masę ;) zleci Ci na pewno lekarz

marzec to fajny miesiąc większość moich przyjaciół to baranki marcowe ;)

Ostatnia edycja:
Ok Dzieki Pianka... NIe chce sama robic badam bo nie wiem co trzeba... moze bym i doczytala w necie ale skoro przepisze to po co placic kase...
przyda sie na maluszka...
to zorbie tylko bete... i chyba ze nie wytrzymam to usg w przyszlym tygodniu.

Nooo Aniulkas super :) Ogromne gratulacje!! I spokojnych 9 miesięcy :) Lista coraz czerwieńsza :)
Jeszcze trochę i będzie taka, jaką Mynia pokazała :) Ładnie to wyglądało...

reklama
Do góry