reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Rocznica:) Oj jakiś mam dziś filuterny nastrój :)
hihihi
Sama wydudniłam :) A co tam:) jakoś tak jak ompocik mi wchodziło:) Bo nie mam jeszcze lodówi więc nic zimnego w domku a to dopiero co przyniosłam chłodne ze sklepu:) i jakoś tak...zresztą co to jest 0.75 szampana :p no ale fakt.... ledwo zipię, lewno piszę :)

reklama
Zdrówko Sailor:)
Agacynda to już kupę czasu się znacie:)
a wiecie co zrobialm... wlazłam na drabinę i powiesiłam firanki:) po tym szampanie:0 Ale już jestem na podłodze bezpieczna w pozycji horyzontalnej :)
Bo mnie wkurzało, że chodzą mi przy balkonie a ja akurat z pupą przy drzwiach od balkonu wywaloną leżę :) Jak mi odbije to jeszcz parapety dziś pomaluję:)

Myniu znamy się baaaaaaaaardzo długo ;-) jak stare dobre małżeństwo :p
a Ty tak nie szarżuj :p ja ostatnio też na bani wieszałam firanki hehehe ale stałam tylko na krześle :-)

ja Agacynda wyżej niż na 3 stopień drabiny nie wchodzę, to mniej więcej wysokość krzesła:) Boję się wyżej :) Może to jakaś nowa tradycja z firankami na bani? mi ładnie wyszło, a Tobie? :)
a może mi się tylko wydaje, że ładnie ;-)

Sailor, ja cała w siniakach i ugryzieniach komarów... mam uczulenie i robią mi się od ukąszeń wielkie czerwone place, twarde jak kamień pod skórą, a potem siniaki. Wyglądam jakk biedronka aktualnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Agacynda, to Twoje pierwsze mieszkanie z facetem? Pamiętam jaka ja byłam szczęśliwa jak zamieszkałam pierwszy raz z ukochanym :) Każdego dnia jak wracałam do domu czułam się podekscytowana jak przed randką:) A wynajmowane mieszkanie wysprzątałam ze śpiewem na ustach jak tam zamieszkaliśmy:) Fajne emocje:)
teraz jak Steve wreszcie wróci do Polski i zamieszkamy znów razem to chyba się posiusiam z radości :-):-D

Do góry