reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pewnie się zdziwicie ale jeszcze mam 19 lat ;) w czerwcu będzie 20 ;)
Na imię mam Amanda ;)
Mam kochanego męża ;)
Tak wiem jestem młoda, ale już chcemy małego bąbelka ;)
ja miałąm jeszcze 19 lat jak zasłam w ciaze i urodziłam jeszcze jako 20 wiec dobry wiek :) Ładne masz imię, Mam takie pod uwagę jak bedzie 2 córka :)

qwa.... ciekawe czy nie zaraziłam się ospą.... ::no: czytałam że osoba chora na ospę może zarażać bardzo długo.... :wściekła/y:jeszcze mi tego brakuje i na pewno jeszcze mała bym zaraziła ....

Ostatnia edycja:
Kochana wiek nie ma tu nic do rzeczy... skoro tak czujesz to widocznie do tego dojrzałaś :)

No tak ;)
Powiem wam szczerze ze mam objawy jak na ciąże ;)
@ miała byc 19 a do tej pory cisza. Ale miała już tak dwa razy ze 10 dni @ sie spóźniła.
Do tego przez kilka dni do wczoraj toaleta była moim przyjacielem sikano co chwile.
Apetyt mam ogromny ;) wczoraj jadłam kiwi a za chwile paprykę konserwową ;)
biust bolał jak na @ ale trochę siedział. Teraz boli mniej. Do tego ból brzucha jak na @ tylko dużo mocniejszy.
Śluz biały czasem zbity w kulki, a czasem jak krem.
Czasami mdli mnie. A dziś doszedł dziwny posmak w ustach.
Boje sie robić test bo szkoda rozczarowania ;(
Poczekam chyba jeszcze....
Co o tym sądzicie?? ;)

Witaj Grzanka i witaj Amanda :))

Chyba jednak zrezygnuje z Kupowania testu dzisiaj...

Eeeee Basia!!!!! Wiesz kto u mnie w klatce mieszka????!! :D Pawel i Majka ;D

Andzia ja jako zagorzala zwolenniczka robienia testow za szybko radze Ci zaczekac... Poczekaj te 10 dni ktore zwykle Ci sie spoznia @ i wtedy testuj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja miałąm jeszcze 19 lat jak zasłam w ciaze i urodziłam jeszcze jako 20 wiec dobry wiek :) Ładne masz imię, Mam takie pod uwagę jak bedzie 2 córka :)

qwa.... ciekawe czy nie zaraziłam się ospą.... ::no: czytałam że osoba chora na ospę może zarażać bardzo długo.... :wściekła/y:jeszcze mi tego brakuje i na pewno jeszcze mała bym zaraziła ....

Masz jakąś wysypkę... może się nie zaraziłaś :baffled:

Andzia19 Możesz zrobić już test :)

Ostatnia edycja:
Tak wiem że mogę, ale boje się jednak tego rozaczarowani rozczarowania. Bo wiem że już tak było że @ sie spóźniała tak długo .

Nie wiem czy to są typowe objawy na @ czy ciąże eh ;(

Witaj Grzanka i witaj Amanda :))

Chyba jednak zrezygnuje z Kupowania testu dzisiaj...

Eeeee Basia!!!!! Wiesz kto u mnie w klatce mieszka????!! :D Pawel i Majka ;D

Andzia ja jako zagorzala zwolenniczka robienia testow za szybko radze Ci zaczekac... Poczekaj te 10 dni ktore zwykle Ci sie spoznia @ i wtedy testuj.
no co ty :D jade do Ciebie :)

Tak wiem że mogę, ale boje się jednak tego rozaczarowani rozczarowania. Bo wiem że już tak było że @ sie spóźniała tak długo .

Nie wiem czy to są typowe objawy na @ czy ciąże eh ;(

Na dwoje babka wróżyła :)

Ale jak wyjdzie negatywnie to będziesz mogła zacząć na nowo a tak czekanie jest jeszcze gorsze tym bardziej, że minęło już trochę od terminu @, odczekaj te 10 dni i rób już wtedy :)

A jak będzie pozytyw to jaka radocha :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
na razie nie mam zadnej wysypki choroba ujawnia sie zazwyczaj po 21 dniach :/

poczekaj do tych 10 dni ale jak nie patrząc jesteś po tym terminie miesiączki wiec może może :)

Do góry