reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zonqa a to przeciez tuz tuż :-) czekamy więc na sikańca z dwoma II
domik jest tańszy lek na prolatynę kosztuje ok 5 zł ale nie da się po nim funkcjonować sa wymioty omdlenia zawroty głowy...a ja muszę pracować...:no:
Lekarz mówił,żeby odstawić na miesiąc zbadać zobaczymy czy się podniesie.

AGNIESZKA za mnie to lepiej najpierw trzymaj kciuki żeby @ przyszła:( brzuch to mnie tak nawala, że....
SAILOR szkoda, ze to co dobre to strasznie drogie:( może sie uda i się wszystko po tych tabletkach unormuje. jestem dobrej myśli:)

domikcw wiesz co nie wiem bym zrobiła ten test ..ale mysle by na spokojnie poczekac do niedzieli lepiej poczekac pare dni co o tym myslicie? ja sama nie wiem to moja pierwsza ciąża:blink: i nawet nie wiem co i jak niby czytam ale to taka lipka.. martwi mnie jedynie ten bol brzuszka cmienie to jest bardziej niż ból .az nie wiem co myslec dzisiaj moj mezczyzna przyszedl do salonu i przy znajomej podszedl i pocałował w brzuszek i powiedzial tekst "buziaczek dla naszego skarba " a przeciez jeszcze nie wiem czy w ciazy jestem ale on twierdzi ze od kad sie staramy to bedzie dbal o moj brzuszek bo nie wiadomo kiedy malenstwo tam zagosci az sie wzruszylam tak bym chciala :tak:. dzieki dziewczyny za kciukasy ..jestescie kochane :)
a co do chrzcin to my ostatnio bylismy i w kopercie wlozylismy 150 zł dla maluszka .. ale to chyba zalezy ja sama pytałam przyszłą tesciowa hehe :)

Ostatnia edycja:
Hejka:) Udało mi się zabrać laptopa, nadrobiłam Was i nie mam siły pisać nic od siebie bo drinka wypiłam i chce mi się strasznie spać:) Jedyne co chciałam napisać to po pierwsze gdzie jest Sihaya po wizycie? i po drugie gdzie jest dziś nasz Bzibzioku ;)
Ogromna senność mnie ogarnia, idę spać. Dobrej nocki

reklama
dzien dobry z rana- dizs jestem pierwsza:p
moja @ mnie wczoraj prawie wykonczyla, do tego Pipka sie dolozyla- od 3 w nocy swirowala-spac nie dala, podkop pod drzwiami uwskuteczniala, potem na balkonie zwalila donice, a ze mi ostatnio tak duszno w nocy spalam w smaych majtkach i sie zapomnialam i pognalam z cycami na wierchu na ten balkon ratowac roslinki- dobrze ze to byla 4 rano;/

Sailor-z wygladu jestem podobna do Twojej znajomej? czy z nieogarniecia:p, kurde faktycznie drogie sa te wsyztkie "medykamenty" w Polsce, tutaj wiekszosc jest refundowanych jednak, tak samo jak wszelkie zabiegi- czy inseminacja czy invitro- jesli nie clakowicie to w 70 % refunduje kasa chorych
Mynia- ach zazdroszcze Ci troszke tej przeprowadzki, ja ponad rok temu sie przeprowadzalam do Niemiec z calym ambarasem- bylo fajnie- nowe zycie:D
Frutty-ja bym sie wstrzymala z testowaniem do bardziej wiarygodnego momentu.....a moze i bym sie nie wstzrymala:p ciezko powiedziec jak czlowieka nosi to nosi- ale jak zrobisz to i tak niezaleznie od wyniku lepiej bedzie go powtrorzyc w bardziej odpowiednim czasie-terminie.
Domikcw-jesli taka Twoja wola- tzrymam kciuki za @- tez na nia czekalam:) i przyszla:p

Ja juz sie nie moge teraz doczekac konca@ i zabieramy sie- PIERWSZY RAZ- do roboty!!! pewnie nic z tego nie ebdzie- ale jestem strasznie podniecona:D

Do góry