reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiecie co ale przy pierwszej ciąży miałam tak z Łukiego ciotką spytała mnie się czy nie jestem w ciąży tak byłam tym pytaniem zszokowana że aż opuściłam deser w pucharku a później okazało się, że jest ciąża:-D

hej laski
ja juz mam wolne Oliwia usypia oj ciesze sie ze jestem z nią w domu ale fajnie
bardzo bym chciala zeby sie okazało ze udało się zajśc w ciąże ale szczerze w to wątpie brzuch dzis cały dzien boli
a jutro mezus przyjezdza wiec juz zdecydowanie za póżno
a co was ?
która planuje testowac

no trzeba he :pP

kurcze zbadałam sobie szyjkę a tam wysoko, otwarta i miękka to by było już trzeci raz w tym cyklu jak ona jest w tym położeniu
eh odpuszczam badanie szyjki bo kompletnie mi to nie idzie

niech moja niunia szybko idzie spać to wykorzystam męża i wtedy celibat :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki , podczytuje was ale cos ostatnio jestem padnieta przez te nowe obowiązki;/
brzuszek niby boli i nie boli.. sluz mam jakis inny niz zawsze kremowa konsystencja wkladke musze zmieniac przynajmniej 3 razy dziennie:baffled: no tak to ja jeszcze nie miałam... zobaczymy no.. dzis popatrzyłam w kalendarzyk to walnelam gafe bo miesiaczke dostalam 6 czerwca wiec @ jutro byc powinna... no ciekawe jak to bedzie .. oby jej nie było...
kurcze ja was podczytuje to az mi tak troche glupio.. bo nawet nie wiem co mam pisac..:zawstydzona/y:

Do góry