reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka no durna i tyle, tępa i jeszcze jej życie da po dupie że się tak wyraże kolokwialnie, niech sobie żyje w ym błogim przeświadczeniu że z niej taki wyjątkowy człowiek bo wpadła ( tak przypuszczam z racji wieku), czas pokazę jaka z niej matka
a w dupie mieć takie wredne, ja pamietam jak Oliwie urodziłam po wypadku samochodowym w 36 tygodniu po 12 godz. porodu na koniec cesarką, to też mi jedna powiedziałą ze ze mnie nie matka bo dziecka nie umiem urodzić debilka jedna wtedy to mialam depresje przez to naprawde tak myslałam a teraz to leje na takie durne teksty
głuppie takie baby bo jedyne czym moga sie pochwalić to ze im się udalo urodzić a to czy uda im sie wychować dobrze dzieckoto czas pokaze więc nie płacz bo ona nie dorasta ci do pięt, a na przyszłośc debilami nie gadaj o tym że sie staracie a nie wychodzi bo niestety ludzie są podli i wyolbrzymią
aa poza tym to była u mnie koleżanka farbowałam jej włoski i modelowałam i nawe było fajnie
a teraz Olisia śpi a ja piwko pije i wyznania Gejszy oglądam ( książka mi się podobała bardzo)

cmoki i czekam na dobre wieści od testujących ja dopiero szykuje sie do owulacji w poniedzialek ide do lekarza to dowiem sie co i jak papap

reklama
Cześć dziewczyny!
Już trochę ochłonęliśmy, ale nadal te dwie kreski wydają mi trochę nierealne... :) gdyby nie wzdęty brzuchol, bolące piersi i ciągłe zmęczenie to chyba zrobiłabym 3 test :-). Za tydz. mamy iść na wesele i okazało się że nie mieszczę się w biuście w sukienkę, którą mierzyłam jeszcze tydz. temu!:szok::-) Zapiąć się zapnie, ale wyglądam jak nadmuchany balon.. no ale to nic, kupi się nową, a miały być nowe buty:-D

agacynda
- biedna ta Twoja koteczka, możliwe że ktoś ją potrącił, ale nie martw się, koty nie z takich ran się wylizują, miałam w życiu chyba z 20 katów i nie takie rzeczy widziałam;) w końcu kot ma aż 7 żyć!:tak:

zonga - mi tez się wydaje, że Twój synek ma alergię, zrób mu testy na alternaria, to pleśnie których liczba rośnie latem i jesienią, w tej chwili ze względu na wilgotność jest bardzo dużo, sama jestem uczulona i od kilku dni mam duszności. kaszel może być objawem początkującej astmy, ale wcale nie musi, najlepiej udaj się do lekarza

Czarnooka- brak mi słów, tylko współczuć dzieciaczkowi matki, która zapewne niczego mądrego go w życiu nie nauczy! Ja pitolę, skąd się tacy ludzie biorą...(?) To, że Ty będziesz miała swoje maleństwo to pewne, ale tej dziewusze to już raczej rozum się nie wróci:-D

Dziewczyny a czy od alergii można dostać gorączki??

Już nam ręce opadają bo mały dziś ma z powrotem stan podgorączkowy:wściekła/y::no: 2 miesiąc dzieciak chodzi do przedszkola i połowę tego czasu spędził w domu na leczeniu a za przedszkole trzeba płacić:wściekła/y:

Jutro mam nadzieje że wyciągnę od lekarki skierowanie na prześwietlenie płuc i ewentualnie na testy alergiczne z krwi bo ja mam już dość kurde nagle dziecko mi co tydzień choruje normalnie jakaś masakra

wiem, że istnieje coś takiego jak gorączka sienna - to typ alergii sezonowej chyba na trawy i pyłki roślin - występuje gorączka, katar i łzawienie oczu
a jeśli nie alergia to może ropne migdały? moi znajomi mieli dokładnie te same historie z 5-latką, najpierw usunęli 3 migdał, chwilowo było lepiej, ale choroby wróciły. Kiedy usunęli pozostałe dwa problemy się skończyły.

Dobranoc Kochane :*
ja mam na dzisiaj już dość idę spać jutro czeka mnie ciężki dzień w pracy od 7 do 18.
3 majcie się dziewczynki owocnych przytulanek, pozytywnych testów :*:*

Czarnooczko co za głupia suka z tej flądry...
nie martw się proszę takimi ćwiećmózgami, chociaż wiem, że łatwo mówić a i tak przykro, też bym płakała kochana.
Sailorko już jak będę jechała remonty uskuteczniać na pewno Wam powiem :)
Dziś po pracy umówiłam się z koleżanką na jedno piwko a dołączyli do nas niespodziewanie koledzy, zostaliśmy na meczyk i skończyło się na 5 piwach... chyba... i dopiero dotarłam do domku. Mam kapcia w buzi bo zapaliłam papierosy, chyba ze 3... fuj :) no ale człowiek głupi :)
Zonkqa nieleczona alergia może doprowadzić do infekcji a ta może jak każda inna infekcja wywołać gorączkę... nieleczona alergia może nawet doprowadzić do zapalenia płuc tak jak było u mnie regularnie dwa razy w roku przez lata...
Sihaya ten mój Steve nieufny :) ale i to w nim fajne :)
Jutro niosę mojego Figielka do kastracji i już teraz nie mogę mu w oczy spojrzeć bo on jeszcze nie wie co ja chce mu zrobić...

Mynia nie przejmuj sie bo lepiej bedzie kotu jak bedzie wykastrowany ;p ja ogólnie jestem bardzo za tym, ze jak ktos nie ma zamiaru 'rozmnażać swoich zwierzątek to jak najbardziej, bo potem w schroniskach roi sie od niechcianych zwierząt albo co gorsza są zabijane ;/;/

u mnie dzis dziwnie znowu tempka w góre ehh miałam najpierw 36,96 a potem 36,90 wpisałam tą niższą bo i tak jest wyższa od wczorajszej :p

ejjj wiecie co głupek ze mnie, miałam w domu jakiś test ciążowy.. tylko miałam go tylko w folii takiej bez opakowania pudełkowego, zrobiłam go wczoraj i wyszedł szczerze mówiąc wątpliwy bardzo :O ale nie wiem co to był za test i jaka była jego data ważnosci wiec sie nie nastawiam
u mnie szyjka troche rozmiękczona ale jakoś nie nastawiam sie narazie bo nie za bardzo mi wychodzi jej badanie, ale tak mi sie wydaje ;p

dzis odstawiam duphaston, no chyba ze jutro wyjdzie pozytywny test to nie :p

hej dziewczyny
Mynia kotek ci wybaczy;-)

Fifek do tej pory nam w ogóle nie chorował jak mial 5 miesięcy to nam złapał zapalenie oskrzeli i że miał mieć za 4 dni chrzciny to dostał antybiotyk a tak to by się bez niego obyło a drugi raz jak nam chorował to miał infekcje i przy niej nawrót refluksu i przez to nam się przyplątała grzybica i też był antybiotyk w konsekwencji a tak to jedynie miał katarki, które sami leczyliśmy a teraz to jest jakaś masakra. Mam bojowy nastrój oby mi nie przeszedł do godziny 14 i jak zobaczę lekarkę bo już z Łukim nie mamy siły

Już nie smęce odezwę się po wizycie

reklama
Do góry