reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no moze i za wcześnie jeśli w ogole! :p
a ja jestm padnięta, czuje sie taka wypluta hahah :p
nie dość ze wesele to jeszcze mamy na mieszkaniu 30 stopniiii rozumiecie tooo... klima chodzi teraz w sypialni bo mała spi a ja sie wiatrakiem ratuje ;/

jeszcze kur... mamy problemy z kredytem normalnie mi sie płakac chce, kretyni!!

królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok :tak: ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.

Pyscek mojej przyjaciółce gin w takim przypadku kazała wziąć jednocześnie nospę forte + imuprom forte. Pomaga jej tylko to. :tak: Bardzo się cieszę,że do nas zagladnełaś martwiłysmy się,że nie chcesz do nas zaglądać kochana :tak:
przez ostatni mc miałam straszne zawirowania tzn. babcia w szpitalu (nadal jest) potem teściowa, i tak od szpitala do szpitala, obowiazki w domu szukanie pracy itd ... nie miałam czasu na neta :(

PYSCEK może jakis ciepły kompres, a jak nie to tabletka i sen.

no chyba tak zrobię :( mam nadzieję że pomoże

królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok :tak: ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.

u nas sie nawet nie da gotowac :p dlatego chybe przez najblizszy tydzie bedziemy jest makaron z truskawkami tylko :p haha
a przy dachu mi termometr pokazuje 46 stopnic ;d fajnie fajnie ;/;/;/;/
ahhh jakby sie tylko jakies tanie mieszkanie znalazło do wynajęcia ;[;[
ale ceny są kosmiczne wiec raczej nie zmienimy

Pyscek mam nadzieję,że sytuacja się poprawi kochana :tak:
U n as też wynajem tyle kosztuje ze szok więc poowli budujemy się sami ale to naprawdę powoli cóż lepszy rydz niz nic.

Zrobił mi się pasudny zajad w kąciku ust. Nigdy nie miałam czegoś takiego :angry: ehhh

Pyscek mi zawsze pomaga ibuprom plus nospa i do tego ciepły okład na brzuszek-tylko nie za gorący bo można dostac krwotoku. Kłade sie do łóżeczka i jak prześpie się troche to mi zawsze lepiej. I pije dużo wody niegazowanej:tak:

reklama

hehe a to numer, nie dość że rocznica w ten sam dzień to ja też właśnie skończyłam robić ogórkową;)

Pyscek ja miałam potworne bóle brzucha i lędźwi w czasie @. Gin zaleciła brać jednorazowo 2tab ibuporomu i 2 nospy. I mam tak brać jak tylko poczuję, że zaczyna boleć - nie czekać aż ból będzie nie do wytrzymania. a potem jak czuję, że przestają działać to następna taka dawka. Do tego biorę castagnus i o dziwo @ która wczoraj się skończyła w ogóle nie czułam, żadnych dodatkowych boleści - może to ten castagnus pomógł... albo to że chora byłam przy okazji hehe...

Do góry