reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no moze i za wcześnie jeśli w ogole! :p
a ja jestm padnięta, czuje sie taka wypluta hahah :p
nie dość ze wesele to jeszcze mamy na mieszkaniu 30 stopniiii rozumiecie tooo... klima chodzi teraz w sypialni bo mała spi a ja sie wiatrakiem ratuje ;/

jeszcze kur... mamy problemy z kredytem normalnie mi sie płakac chce, kretyni!!

królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok :tak: ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.

Pyscek mojej przyjaciółce gin w takim przypadku kazała wziąć jednocześnie nospę forte + imuprom forte. Pomaga jej tylko to. :tak: Bardzo się cieszę,że do nas zagladnełaś martwiłysmy się,że nie chcesz do nas zaglądać kochana :tak:
przez ostatni mc miałam straszne zawirowania tzn. babcia w szpitalu (nadal jest) potem teściowa, i tak od szpitala do szpitala, obowiazki w domu szukanie pracy itd ... nie miałam czasu na neta :(

PYSCEK może jakis ciepły kompres, a jak nie to tabletka i sen.

no chyba tak zrobię :( mam nadzieję że pomoże

królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok :tak: ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.

u nas sie nawet nie da gotowac :p dlatego chybe przez najblizszy tydzie bedziemy jest makaron z truskawkami tylko :p haha
a przy dachu mi termometr pokazuje 46 stopnic ;d fajnie fajnie ;/;/;/;/
ahhh jakby sie tylko jakies tanie mieszkanie znalazło do wynajęcia ;[;[
ale ceny są kosmiczne wiec raczej nie zmienimy

Pyscek mam nadzieję,że sytuacja się poprawi kochana :tak:
U n as też wynajem tyle kosztuje ze szok więc poowli budujemy się sami ale to naprawdę powoli cóż lepszy rydz niz nic.

Zrobił mi się pasudny zajad w kąciku ust. Nigdy nie miałam czegoś takiego :angry: ehhh

Pyscek mi zawsze pomaga ibuprom plus nospa i do tego ciepły okład na brzuszek-tylko nie za gorący bo można dostac krwotoku. Kłade sie do łóżeczka i jak prześpie się troche to mi zawsze lepiej. I pije dużo wody niegazowanej:tak:

reklama

hehe a to numer, nie dość że rocznica w ten sam dzień to ja też właśnie skończyłam robić ogórkową;)

Pyscek ja miałam potworne bóle brzucha i lędźwi w czasie @. Gin zaleciła brać jednorazowo 2tab ibuporomu i 2 nospy. I mam tak brać jak tylko poczuję, że zaczyna boleć - nie czekać aż ból będzie nie do wytrzymania. a potem jak czuję, że przestają działać to następna taka dawka. Do tego biorę castagnus i o dziwo @ która wczoraj się skończyła w ogóle nie czułam, żadnych dodatkowych boleści - może to ten castagnus pomógł... albo to że chora byłam przy okazji hehe...

Do góry