domikcw
Fanka BB :)
KRÓLEWNA SAILOR ściskamy mocno kciukaski!!!!!!
PYSCEK może jakis ciepły kompres, a jak nie to tabletka i sen.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przez ostatni mc miałam straszne zawirowania tzn. babcia w szpitalu (nadal jest) potem teściowa, i tak od szpitala do szpitala, obowiazki w domu szukanie pracy itd ... nie miałam czasu na netaPyscek mojej przyjaciółce gin w takim przypadku kazała wziąć jednocześnie nospę forte + imuprom forte. Pomaga jej tylko to. Bardzo się cieszę,że do nas zagladnełaś martwiłysmy się,że nie chcesz do nas zaglądać kochana
królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.
królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na ok ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.