reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No sikaniec był oczywiście NEGATYW :-D ale tego się mozna spodziewać. Tempka wysoko dalej wywindowana kurczę nigdy takiej nie miałam po owu. OVU Friend wyznaczył mi sam owulkę na dzień później niż ja. Komplernie nie wiem czemu ale cóż. Muszę byc cierpliwa. Królewno czy testowałaś? Może ty nam dasz trochę czerwoności na liście :tak:

reklama
hej Dziewczynki ja jednak nie będę w tym cyklu czerwona jeśli chodzi o liste:D
za to jestem czerwona ze zlosci ze sie nie udalo :wściekła/y:
ja juz ponizej kreski jestem^^ masakra a @ dalej nie ma chyba muszę się wspomóc luteiną bo nie wytrzymam dłużej bez @ ja chce nowy cykl^^^

normalnie wczoraj mnie mąż zaskoczył wrocil do domu z pudeleczkiem w rekach powiedzial ze "Dla najukochanszej zony" i wreczyl mi je. ja otwieram a tam piekny wisiorek^^^

Ostatnia edycja:
Czarnooczka myslę,żę jezeli u Ciebie nie ma fasolki ( tfu tfu obym się myliła) to za 2 dni max powinnaś mieć okres kochana.
Moj małż też częstwo coś mi kupuje od serca. ostatnio dostałam bransoletkę. Może nie jest to droga rzecz ale zrobiona z niebieskich muszelek i wisiorków boska :-)

Nie Sailor Kochana jestem teraz już pewna ze nie ma fasolki zreszta nawet nie czuje sie w ciazy wiec czekac tylko na @
:-) jakos jestem pelna nadzieji na nastepny cykl moze sie uda zrobic do tego czasu badania meza . ja swoje tez dokoncze badania. gorzej jak bedzie zle...

Ja też myslę o zbadaniu małża. Nawet postanowiłam,że odstawiam na miesiąc te moje specyfiki poza duphastonem na podtrzymanie fasolki i zainwestuję w zbadanie jego :tak:

Witajcie:)

Sailorku na wstępie wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy:) duuuuuużo miłości i fasolki:*

die perle - wpisz się na naszą listę jeśli zostajesz z nami:) wpisujesz datę spodziewanej@ i ewentualnie w nawiasie,który to cykl starań. I tu od razu zobaczysz sobie jak nam to idzie. Dziewczyny na czerwono to te, które już noszą pod serduchem fasolinkę:)

O Pyscku nic nie wiem, tak tajemniczo się wypisała...

Od Myni też brak wiadomości - jej S. nadal nic nie odpisał:(

A ja za chwilę biorę się do dzieła... Muszę wyszykować mieszkanie i siebie na rocznicowy wieczór:D a że jestem zaraz po chorobie(już prawie prawie jestem zdrowa), i świeżo po @ to jestem bardzo stęskniona;) no i dziś ostatni dzień zwolnienia - od jutra znów do pracy. Hmm ciekawe czy mogę się dziś napić winka, jak brałam antybiotyk cały czas..?

reklama
Do góry