reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
u mnie @ jak nic bedzie jutro. brzuch mnie tak boli ze musze wziasc tabletke. ja tez jestem mocno rozczarowana pierwsza polowa.

hej dziewczynki:*
no i dupa bladziutka spadam w dół przewidywany termin @ to niby na dzisiaj bo 30dc. ale jesli mi sie przeciagnie to 20 powinnam juz dostac.. ehh oby szybciej bo chce nowy cykl:D
Bardzo się martwię co z Mynia:(

Agnieszko ja też wierzyłam w naszych chłopaków i z zapałem oglądałam meczyk co dziwne bo nigdy nie oglądałam.:-D

reklama
witajcie u mnie na wekendzie jest mężuś więc mam mało czasu, bo spędzam go z nim,
ale nadrobiam wszystko,
Grzaneczko kochana gratuluje dołączenia do mężatek
Myniu odezwij się
Sailor też mi się wydaje że ci się udało

u mnie taka dziwna sprawa bo biorę clo ale zawsze na noc i wczoraj zapomniałam na noc więc wzięłam dziś nad ranem, no i znowu węzmę na noc kurcze ciekawe czy będzie ok?
hmmm muszę się wybrać do lekarza tak sie zastanawiam kiedy moze w piątek jak myslicie? hmmm chyba za wcześnie moze w poniedzialek? lepiej najwyzej pognam do męza do poznania
no wkoncu musi się udać bo to ostatni cykl z clo i musimy zrobic przerwę pewnie
aaa i jestem dumna z mojej córci bylysmy u dentysty największą dziure dała sobie zrobic uffff
i bez znieczulenia i wogole nie plakała z usmiechem na buzi dala no szok super bylo

Do góry