reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anke wrzucasz do wrzątku i jak wierzni listek jest taki szklisty przezroczysty odrobinę to go sciągasz ostroznie widelcem do miski i czekasz aż nastepny będzie gotowy :tak:
Tzn cała głowka jest w garze i ściągasz liść po liściu

jakby którys się porwał nie przejmuj się będzie do wyłożenia dna garnka

Ostatnia edycja:
Może Mynia nie ma internetu z jakiegoś powodu? bo patrzyłam właśnie na jej wykres to nie uzupełniony, ani wczoraj ani dziś...

Ja chyba też zrobię gołąbki - w poniedziałek:) a na dziś mąż sobie pizzę zażyczył:)

a mój mąż nigdy o nic nie marudzi, czasami mnie to nawet wnerwia, bo sama muszę wymyślać co na obiad zrobić on nawet nie mówi na co ma ochotę. A jak sam ma coś zrobić to dzwoni do mnie i pyta co ma zrobić???

oj a mój marudzi :) oczywiście moja kuchnia mu smakuje ,ale on by cały czas jadł ryż z warzywami a ani ja nie przepadam za tym, ani moja niunia

dziewczyny ja się ostatnio jakaś płaczliwa jestem, nie wiem co się ze mną dzieje he nawet jak Polska zremisowała z Rosją te łezki w oczach miałam, oglądam serial i ryczę , nawet jak reklamy lecą ta tez sie zdarzy

Ostatnia edycja:
hej Kobietki:*
ja juz po pracy w koncu weekend:D
dzisiaj mezus wraca wiec caly weekend z nim :)
hehe Sailor ja wlasnie na sobote zaplanowalam golabeczki :D

reklama
Tak oczywiście, że lubi wszystko co gotuje nie jada jedynie buraczków i flaków.
Ale ja bym chętnie czasem przyrządziła coś na co on ma ochotę, nawet gdyby to miało być coś czasochłonnego i skomplikowanego ale sprawiłoby mi to przyjemność, a tak ciężko się domyślić.
Czarnooka - piękny masz ten wykres bardzo obiecujący!!!

Do góry