Ja jak nosiłam na prawej rączce to na tym palcu, na którym teraz obrączkę, ale jak przełożyłam na lewą rękę to noszę zaręczynowy na środkowym palcu, bo u lewej ręki mam chudsze paluszki.Mój zaręczynowy nie wchodzi mi już na paluszek
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Mój od samego początku był na styk :-) więc dostałam drugi
Myniu rocznica 19 czerwca butki schowane głęboko w szafie
Sailor my tez mamy rocznicę 19 czerwca - jeśli mowa o rocznicy ślubu
Przepraszam Was ale nie jestem w stanie wszystkiego doczytać, sporo tego a ja się czuję jakby walec po mnie przejechał
A teraz jak rąbnęło, błysnęło i lunęło... wszystko w tym samym momencie...aż kicia się obudziła i wskoczyła nurem pod łóżko, biedulka - Figielku gdzie jesteś, obroń mnie!
Bzibzioku widziałam Twoje zdjęcia sardyńsko-sycylijskie na fb co za klimaty!! ach...
Sailor_Moon
Sihaya planujecie coś z tej okazji rocznicy? U mnie czarno się zrobiło zaraz lunie
Pewnie jakąś milusią kolacyjkę byle tylko mi do tego czasu to choróbsko minęło :/ akurat do wtorku mam zwolnienie to się cały wtorek mogłabym kolacjować
...dwa lata nam miną... ależ to szybko minęło
A dziś tez akurat napisała do mnie dziewczyna zainteresowana zakupem mojej sukni ślubnej
A dziś tez akurat napisała do mnie dziewczyna zainteresowana zakupem mojej sukni ślubnej
Ostatnia edycja:
domikcw
Fanka BB :)
hejka. ja po wizycie u pani doktor. dobrze, że poszłam. zbadała mnie i jakiegoś grzyba złapałam i temu tak dużo tej wydzieliny było. dostałam jakieś glubulki dopochwowe, jakieś tabsy na drożdżaka czy coś no i luteinę na wywołanie @. dowiedziałam się, że po odstawieniu tabletek to powinnam miec regularne cykle. i to zawirowanie wiąże się z czymś innym:-( kazała zbadac prolaktynę, TSG , FT3 i FT4. za same lekarstwa zapłaciłam 86 zł no i aż boję się ile zapłacę za te badania:-( wizyta z wynikami za 3 tygodnie. zrobi cytologię i dalej będziemy działac. więc MYNIA chyba jednak będę Ci towarzyszyc do tego sierpnia... trochę mnie to zgasiło...
Sailor_Moon
hejka. ja po wizycie u pani doktor. dobrze, że poszłam. zbadała mnie i jakiegoś grzyba złapałam i temu tak dużo tej wydzieliny było. dostałam jakieś glubulki dopochwowe, jakieś tabsy na drożdżaka czy coś no i luteinę na wywołanie @. dowiedziałam się, że po odstawieniu tabletek to powinnam miec regularne cykle. i to zawirowanie wiąże się z czymś innym:-( kazała zbadac prolaktynę, TSG , FT3 i FT4. za same lekarstwa zapłaciłam 86 zł no i aż boję się ile zapłacę za te badania:-( wizyta z wynikami za 3 tygodnie. zrobi cytologię i dalej będziemy działac. więc MYNIA chyba jednak będę Ci towarzyszyc do tego sierpnia... trochę mnie to zgasiło...
Domik wyleczysz grzybki, i @ przyjdzie, rozpoczniesz nowy cykl zdrowiuttka najwazniejsze,że jessteś już pod opieką lekarza i robisz coś w kierunku zdrowej fasolki
Pewnie jakąś milusią kolacyjkę byle tylko mi do tego czasu to choróbsko minęło :/ akurat do wtorku mam zwolnienie to się cały wtorek mogłabym kolacjować
My na rocznicę też jakaś fajna kolacyjka, ale bez prezentów - wolę jakoś coś romantycznego porobić, byleby @ akurat wtedy nie było;-)
Dzięki Sihaya, a powiem Ci że zdjęcia to nawet w połowie klimatu nie oddają
reklama
Dominika głowa do góry!! grzybka wyleczysz prędziutko! ja w zeszłym roku też się z takim paskudztwem użerałam.
A badania trzeba zrobić. Łatwiej będzie z wyregulowaniem cyklu i doprowadzeniem wszystkiego do ładu i składu Także działaj, żeby jak najszybciej się z tym wszystkim uporać i nie ma się czym martwić, będzie ok
A badania trzeba zrobić. Łatwiej będzie z wyregulowaniem cyklu i doprowadzeniem wszystkiego do ładu i składu Także działaj, żeby jak najszybciej się z tym wszystkim uporać i nie ma się czym martwić, będzie ok