reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ojej, ale zaszalałyście z tym pisaniem. A ja dopiero teraz doczytuje, tak to jest mieć twarde lądowanie po powrocie z urlopu nie wiem kiedy się odkopię z tych zaległości:crazy:
A teraz idę rozwieszać kolejną partię prania, chociaż tak się najadłam rosołkiem i plackami ziemniaczanymi, że nie mam siły za bardzo.
Ja Cię Sailor podziwiam, bo nie znoszę testowań, już tyle rozczarowań...że jak testuję to i tak jestem pewna jaki będzie wynik.

Ja też uwielbiam pierścionki i kiedyś mogłam każdego dnia inne nosić, mam dwie szkatułki z pierścionkami, ale od czasu kiedy mam pierścionek zaręczynowy i obrączkę to jakoś mi miejsca zabrakło na inne pierścionki, bo nie lubię mieć na jednym ręku więcej niż jednego pierścionka i teraz mam straszne dylematy.

reklama
Agnieszka a co za miejsce pracy Ci budują? Nowe przedszkole?
Sailor, ty teściaro szalona :) Testować można tylko pewnie nic nie wyjdzie :)

ja już w domu kurczaczka duszę:) Fisio dziś przywitał mnie miałczeniem już na parapecie, jak tylko mnie przez okno zobaczył:) Dwa kartony z pracy przyniosłam sobie i spakuje już część rzeczy:) Tak na rozładowanie złych emocji :) Praca na złość najlepsza :)

Myniu to będzie budynek gdzie bedzie znajdował sie żłobek, kluby malucha , będa tam sie odbywały grupy zabawowe i szkoła rodzenie
ja będę pracowała w żłobku

Czarnooka rzeczywiście ten Twój wykres fasolkowo sie zapowiada :) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Do góry