reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ojej, ale zaszalałyście z tym pisaniem. A ja dopiero teraz doczytuje, tak to jest mieć twarde lądowanie po powrocie z urlopu nie wiem kiedy się odkopię z tych zaległości:crazy:
A teraz idę rozwieszać kolejną partię prania, chociaż tak się najadłam rosołkiem i plackami ziemniaczanymi, że nie mam siły za bardzo.
Ja Cię Sailor podziwiam, bo nie znoszę testowań, już tyle rozczarowań...że jak testuję to i tak jestem pewna jaki będzie wynik.

Ja też uwielbiam pierścionki i kiedyś mogłam każdego dnia inne nosić, mam dwie szkatułki z pierścionkami, ale od czasu kiedy mam pierścionek zaręczynowy i obrączkę to jakoś mi miejsca zabrakło na inne pierścionki, bo nie lubię mieć na jednym ręku więcej niż jednego pierścionka i teraz mam straszne dylematy.

reklama
Agnieszka a co za miejsce pracy Ci budują? Nowe przedszkole?
Sailor, ty teściaro szalona :) Testować można tylko pewnie nic nie wyjdzie :)

ja już w domu kurczaczka duszę:) Fisio dziś przywitał mnie miałczeniem już na parapecie, jak tylko mnie przez okno zobaczył:) Dwa kartony z pracy przyniosłam sobie i spakuje już część rzeczy:) Tak na rozładowanie złych emocji :) Praca na złość najlepsza :)

Myniu to będzie budynek gdzie bedzie znajdował sie żłobek, kluby malucha , będa tam sie odbywały grupy zabawowe i szkoła rodzenie
ja będę pracowała w żłobku

Czarnooka rzeczywiście ten Twój wykres fasolkowo sie zapowiada :) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Do góry