reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ilkas GRATULACJE :))
a u mnie ostatnio działo się i dzieje się nadal, najpierw babcia w szpitalu, za kilka dni teściowa w szpitalu wylądowała więc jeżdżenie od jednego do drugiego szpitala :( co do staranek to ten cykl z Clo :) mam nadzieję, że będzie szczęśliwy :))

Pyscku, ja dużo chorowałam co mi kompletnie rozwaliło cykl - 62 albo 63 dni się z tego zrobiły. Miałam nadzieję, że jednak się udało bo miałam 19 dni wyższych temperatur ale... no nic, jak już pisałam, wracam niedługo do akcji:) A dziś u mnie na tapecie uświadamianie S, że pierścionek zaręczynowy powinien byc przed ślubem a nie po :) fajnie Pyscku, że do nas wróciłaś, mam nadzieję, że z babcią i teściową wszystko się ułoży i będziecie mogli myśleć już tylko o rozmnażaniu :)

babacia juz po operacji niestety miała odjętą całą stopę :( ale juz coraz lepiej się czuje, teściowa wyszła ze szpitala tydz temu ale niedługo wraca na operację :( tak więc kolejne zmartwienia przede mną, i nie myślę aż tak o starankach :) może to i lepiej że mam głowę zawaloną czymś innym bo może uda się i będzie wielka niespodzianka w tych nieszczęściach szpitalnych ..

reklama
Pyscku, podobno właśnie tak najszybciej się udaje:)
Z babcią to przykre ale jakoś się nauczy z tym żyć, mam nadzieję tylko, że jej to nie załamało. Jak podchodzi do tego psychicznie? Mój tata w wieku 45 lat miał amputowaną nogę powyżej uda... ciężko mu ale stara się dawać z siebie wszystko, nawet remont mieszkania robi mi teraz całkiem sam.

Do góry