reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hejka kochane. u mnie zaczeło padac. z mężulkiem sobie spedzamy fajnie dzien. teraz się byczymy przed tv. była i wycieczka i lody:-D jutro bedą wieksze cwiczenia za te lody. @ jak nie było tak nie ma.
witam nową straczkę.
MYNIA AGNIESZKA trzymam za Was mocno mocno kciuki!!!!!!! będzie co ma byc testujcie;-)

dzieczynki odezwę się jutro i więcej popiszę. buziolki:*

witacie
dzisiaj jestem taka padnieta ze szok , od piątku normalnie po południu nawet mi kawa nie pomaga masakra padam, dziś w szkole mialam egzamin , zaliczony na 5, jeszcze w następną sobote zjazd i w następną i do października luz ;-)
co do samopoczucia to mam okropną zgagę już od kilku dni, ale to chyba problemy z żołądkiem bo co jakiś czas powracają,
ehhh boli mnie w dole brzucha co raz raz jeden jajnik raz drugi i ciągnie w dole dość często, sutki nic tylko jak dotkę to troszeczkę,
poza tym oczy mnie pieką i w gardle coś czuje chyba to jakieś przeziębienie
tak czy siak wydaje mi się że się nie udało
ale.... kupiłam test
więc jutro zatestuje mam o czułości niby 10 więc jak dwa dni przed terminem @ nie pokaze choć słabej drugiej kreski to będzie pewne że się nie udało
jedyne co mnie zastanawia to to że mnie w pachwinach ciągnie, ale to może być wirus i tyle
buziaki dla wszystkich
Mynia, Agnieszka jutro testujemy
w kupie siła ;-)

Mgiełka tzrymam kciuki &&&&&

ja niestety jutro nie zatestuje bo nie kupiłam testu ale jutro kupie

kurcze miałam zajżeć wieczorem bo chciałam obejrzećfilm z moim ale on ogląda ten który ja już widziałam , właściwie to on też ale twierdzi że nie pamieta

a poza tym nie mogę leżeć bo mnie mndli jejku żeby to nie było na @

Sailor 300 km to na pewno by go ktoś po drodze zjadł :)
Boli brzuch, dostanę @ jak nic... Następne staranka u mnie pewnie w lipcu albo w sierpniu ale prędzej w sierpniu... także dwa cykle będę w zawieszeniu... :( No nic, będę miała dwa miesiące na dietę :)

reklama
Do góry