reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mynia już kiedyś chyba wklejała zdjęcie.. chyba, że coś pomyliłam;)
Sailor a kiedy Wy w te Bieszczady się wybieracie?
Ja dziś tak o Bzibzioku rozmyślałam, że pewnie sobie żegluje w ciepełku... coś pięknego:) ciekawe czy z fasolką tzn sardynką wróci;)

Sailorka, w takim razie trzymamy kciuki, żeby się przesunęła owu. Zaraz wstawię jakieś śmieszne zdjęcie Fiśka:)
Sihaya, kupiłam nawet dwa testy:) Drugi bo jak wyjdzie mi negatywny jutro to i tak nie uwierzę i zrobię drugi za kilka dni a ja wyjdzie pozytywny to tym bardziej będę chciała powtórzyć.

cześc kobietki:* mi jakoś dziś dzień cały w bólu mija. teraz jest jeszcze gorzej!!! tak mnie bolą jajniki!!! prawy więcej, już mi niedobrze z tego bólu.
jestem załamana!!! mialam iśc w środę do ginki a ty dowiaduję się, ze w tedy jej nie ma urlop sobie wzięła:wściekła/y: i dopiero za 3 tygodnie mogę iśc na wizytę:-( myślałam, że coś na wyregulowanie okresu dostanę. a teraz to mogę czekac na @ do usr..... śmierci!!!!

witam nową staraczkę:tak: sorki zapomniałam jaki masz nick:eek: bardzo Ci współczuję tych przejśc. tulę mocno. brak nam teraz lekarzy z prawdziwym powołaniem, a tym samym efekty tego muszą znosic pacjęci

AGNIESZKA Ty też masz ładną tempkę:tak: oby oby się udało. zasługujesz na to
KROLEWNA skoro @ się rozkęciła to przynajmniej wiesz na czym stoisz. teraz bedziesz walczyc o bliźniaki:-D też bym chciała bliźniaki
SAILOR Ty to wiedziałaś jak urlop zaplanowac. będzie luz blus i dzidzia:) a nawet życzę dwóch;-) mnie też się imię Lenka podoba. mnie się to wogóle dla dziewczynek duuuużo imnion podoba. Laura i Oliwia (to akurat mojemu się nie podoba:wściekła/y:) Maja baaardzo mi sie podobało ale teraz kuzynka za płotem nazwała tak córeczkę. a mojego faworytka to Wiktoria. a chłopiec eh... mnie sie tylko podoba Wiktor, Igor i Bartosz. mojemu oczywiscie nie:-D
SIHAYA piękna kicia, ja już na dniach będę miec szczeniaczki. nawet suni sie udało zaciążyc a mnie nie:-D
MYNIU trzymam && za II krechy. myślałam, że juz po teście jesteś a tu taka niespodzianka. będzie dobrze:)
PUSZKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!! NIE MARTW SIE I ODPOCZYWAJ:*

My z W tez się pomału wszystkiego dorabiamy, ak fajnie jest. wie człowiek ile w to wszystko pracy włożył. tez chciałam, żeby było wszystko tak jak mi sie marzy. mojemu to było wsio obojetne więc miałam rekę wolna:-D
miłej nocki życzę:*

S7301364.jpg
Tu jest dostojnikiem:) Ale wkleję jeszcze jakieś smieszne:)

reklama
ale Wam fajnie z tymi wyjazdami... my dopiero na sierpień planujemy ale najpierw muszę się do kadrowej uśmiechnąć żeby wyliczyła mi czy mogę 7 czy 8 dni mieć urlopu.. jak się uda i będzie kaska to znów uderzamy do chorwacji:) tam to bym mieszkać mogła:)

o jaki ja przystojny kocurek jestem:] :)

Do góry