reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya, koniecznie przyślij zdjęcie:) Mój blondyn na razie nie ma miłości ale też jeszcze go nie wykastrowałam więc może i lepiej. On jakiś mało zainteresowany, na szczęście nie znaczył nawet terenu chociaż ma już 9 miesięcy.
Lenka mi się podoba z Twoich imion:)

reklama
Sailor:) To będziecie mieć dobre warunki, podobno na urlopie najlepiej dzidzię spłodzić:) Mniej stresów, wypoczęci będziecie:) Trzymam kciuki

Napisałam Sihaya ale oczywiście miałam na myśli Sailor:) już zmieniłam

Dziewczyny nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tych kotków. Mam koleżankę,która ma dwa mogłabym u niej siedzieć całe dnie uwielbiam przynosić im cos dobrego są super i takie mądre. :tak:
Myniu ja sie zastanawiam czy mi to clo owulki nie przesunie bo zazwyczaj późno mam.

Troche sie przerazilam tego bolu bo nigdy nie mialam az takiego :-(

Ciekawa jestem co z moja tepka, skoro dzisiaj taki spadek i juz po owu to jutro powinno skoczyc... zobaczymy poki co uciekam spac bo jakos strasznie oczy mi sie kleja

Mynia trzymam kciuki za twoj jutrzejszy test ;-)

Sailor, mój jak nabroi i go pokrzyczę to w nocy przychodzi się przytulać:) Kładzie mi się na brzuchu albo na piersiach, łepek na mojej buzi i czasem liże mi nos:) A najśmieszniejsze jest jak łapkami obejmuje moją twarz:) Kochana z niego bestia, poza tymi momentami kiedy niszczy mi kwiaty:)
Na clo ja się kompletnie nie znam, Ty zawsze miałaś owu koło 18 dnia prawda? A jak clo przesunie to wtedy owu nie trafi Ci w Bieszczadach?

Myniu jeżeli nie przesunie to akurat by wypadło w bieszczadach. :tak:
te kotki mojej znajomej dają niezłe pokazy rozmowy między sobą normlanie odlot

:( chyba usunęłam zdjęcie randkowe :( a niech to...:/ jak ja to zrobiłam?!:/ ale się zezłościłam na siebie...
i w ogóle coś mój tel nie chce współpracować z laptopem... będę musiała jakoś posiedzieć nad tym, póki co znalazłam na kompie jedno zdjęcie kici... w ramach rekompensaty za to co miało być;)
15.jpg

reklama
Do góry