reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no schizuje schizuje :p

ale co ja za to mogę:-):-)

nie szukam objawów na siłę, ale jednak jak mnie coś zakuje, za boli to zaraz jest ta myśl że moze jednak , wiem głupia jestem:-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka jak to za niską? Każda kobieta ma inną temperaturę podstawową i ważne jest to aby temperatura utrzymywała się powyżej podstawowej, nie jest ważne jaka ta temperatura jest. Ty masz temperatury mniej więcej na takim poziomie jak ja. Przed owu poniżej 36,5 a po owu powyżej i to też jest dobrze.
Ładnie Ci się tempka na razie trzyma, oby tak było dalej :)

Anke na Twój dzień @ spodziewanej mi przypada wizyta u gina....
Agnieszka 116 a nóż się udało.... :) śle fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Sihaya fluidki napuszczam na Ciebie &&&&&&&&
Ja dzisiaj odbieram suknie obrączki odbieramy, i byłam rano na pobraniu krwi.... a wiecie jak ja sobie poradziłam z tym skierowaniem które trzeba płacić.....
poszłam do rodzinnego poprosiłam o przepisanie mi tych badań dodatkowo mi zrobiła kreatynine sprawdzic jak mi nerki dzialaja no i za tokso i wessermana placilam 45złotych a reszta free....
bardzo mi siedza te wyniki jakie będą mam nadzieje że ok....
i......... ciekawe czy w suknię wejdę ;p
jak co dzień pełen etat po wstaniu z łóżka w WC... :( Kochany mój ma nocki :|:|:|:| nienawidzę jego nocek on sam też ich nie lubi.... ale co paca to praca....

Agnieszka116 u mnie rosła ale najwyższa była chyba dwa trzy dni przed @...

reklama
Do góry