reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia Ty to masz zwariowany ten cykl ;d ja bym juz dawno luteiną wywoływała okres ;d;d

a u mnie dziwnie bo wczoraj dostałam okres i tempka jeszcze sie utrzymywała mimo tego powyżej podstawowej ;O a dzis juz niska :p dziwne to wszystko :p
jutro zaczynam clo i mam nadzieje ze bedzie cos z tego :p
Królewno, ja brałam luteinę, dziś jest 7 dzień od odstawienie luteiny więc mam jeszcze 3 dni na dostanie @ ale i tak jutro się testowi nie oprę :)
Pisałam wczoraj chyba ALG, że temperatura u różnych kobiet różnie spada, u niektórych w trakcie @ dopiero.

reklama
witam
ale dzisiaj sie wyspałam dopiero przed chwilą wstałam i zaraz włączyłam kompa żeby sprawdzić czy Mynia testowała, a tu widzę że nie

mi dzisiaj tempka minimalnie w dół, pobolewa mnie lekko brzuch ale to nie ciągły ból jejku chyba schizuje i na silę szukam objawów

Agnieszka, no niestety, wściekła wczoraj byłam jak osa, że nie udało mi się testu kupić no ale co zrobić, od złoszczenia się apteki mi o 23:30 nie otworzą :) Dziś nadrobię :) Agnieszka takie w dół tempki się nie liczy bo i tak jest powyżej podstawowej jakby każdego dnia rosła to w końcu po 15 dniach doszłaby do 40 stopni :) Może coś w tym bólu brzuszka jednak być, oby było coś dobrego :)

Królewno, ja brałam luteinę, dziś jest 7 dzień od odstawienie luteiny więc mam jeszcze 3 dni na dostanie @ ale i tak jutro się testowi nie oprę :)
Pisałam wczoraj chyba ALG, że temperatura u różnych kobiet różnie spada, u niektórych w trakcie @ dopiero.

a to chyba jakoś to pominełam :D:D
ee no to moze jednak cos tam jest :D:D Mynia! :D:D

ale z drugiej strony słyszałam o przypadkach ze luteina nie zadziałała a ciązy nie było ;/ dopiero duphaston wywołał @

takze nic nie wiadomo dopóki testu nie zrobisz :D:D

a powiedzcie moze być tak ze po clo mi pęcherzyki nie urosna ???

Ja się na clo nie znam zupełnie, Mgiełka tu chyba jest jednym ze znawców:)

No zobaczymy jak to będzie z tą ciążą albo tam już jest albo czego bym nie zrobiła to i tak jej nie ma więc pozostaje zrobić test i ewentualnie poczekać 3 dni, jak nadal się nic nie wyklaruje to lekarz, tylko mój na urlopie więc będę musiała iść do obcego a nie lubię tego, no ale jak mus to mus

Ostatnia edycja:
witam was

królewna widze nowy cykl nowa nadzieja
powodzenia!!!!

agnieszka nie schizuj:) na spokojnie czekaj... 3mam kciuki

Królewna
powiem ci że czytałam jest troche przypadków że clo nie zadziałało, ale ty masz już dzidzie to raczej problem nie jest ogromny jak lekarz mój mówił, tylko trzeba troche dać powera , dopomóc u mnie wygląda to tak , jesienią miałąm brać 5-10dc ( aż 6 dni) owulacja około 18dc pękły trzy pęcherzyki, ciąża była jeden ładny pęcherzyk ciążowy a drugi w złym miejscu ale też był, niestety żaden się nie utrzymał, potem dałam sobie na luz.... i teraz mam trzeci cykl z clo ale już 4-8dc tylko 5 dni, dwa cykle chodziłam na monitoring i owulacja była około 15dc pękał jeden pęcherzyk endometrium piękne i ciałko żołte też , niestety mąż jest na kursie wojskowym i tylko na wekendy zjeżdża więc sie nie wstrzeliliśmy w owulację ( tak też uważa mój gin). więc w tym miesiącu też wziełam clo 4-8dc ale na monitoring nie poszłam przytulanko było jak na wykresie mam i czekam na rozwój wypadków,
co do clo to słyszałam że ważne aby pęcherzyki pękały bo czasem nie pękają i wtedy trzeba coś podac na pękniecie żeby sie torbiel nie zrobila
ale to naprawde żadko
większe jest prawdopodobieństwo na bliźniaki
a u mnie biały śluz
taki serowaty ojoj nawet dużo
ehhh
chyba dwie pierwsze dziewczyny z listy które sie nie odzywają trzeba skasować, jak będą chciały wrócić to się wpiszą

reklama
Do góry