ok to przypomne dziekujeja gdzies mialam na kartce jak znajde to ci przesle na priv tylko mi jutro przypomnij
reklama
Zobacz temat - Wątek zielarski część IX | bociana odpicowali wiec link sie zmienil ktos na ziolopijkach powinien to zmienicok to przypomne dziekuje
Mysza84
Fanka BB :)
WItajcie Babeczki!
Ale naskrobałyście...przeczytałam ale już nie wszystko pamiętam.
erba22 gratuluję dzieciaka!
Tośka miły gest ze strony teściowej :-)
Lenka nie poddawaj się tylko zdawaj. Prawo na pewno się przyda.
missiiss powiem Ci ze przesadzasz trochę! Musisz się uspokoić bo znerwicujesz to swoje dzieciątko.
Trzymam kciukasy za Fasolki &&&
Ja się tak wczoraj nabiegałam że zasnęłam jak się tylko położyłam i nie oglądnęłam Kubusia W.
Życzę Wam miłego dnia!
missiiss powiem Ci ze przesadzasz trochę! Musisz się uspokoić bo znerwicujesz to swoje dzieciątko.
Ja się tak wczoraj nabiegałam że zasnęłam jak się tylko położyłam i nie oglądnęłam Kubusia W.
Życzę Wam miłego dnia!
wow ale pusto tu dzisiaj .....
hej myszko jak sie czujesz??czujesz juz ruchy???bo juz niedlugo chyba powinnas ja w 1 ciazy pierwszy raz poczulam w 14 tygodniu ale kazda kobietka ma inaczejWItajcie Babeczki!
Życzę Wam miłego dnia!
no przydaloby sie mississ sie tym zajmowala ale teraz pewnie niema do tego glowy :-(zabciu jestes wielka!!!!!!!
jeszcze raz dziekuje
przydalo by sie na ziolopijkach link zmienic
Mysza84
Fanka BB :)
A co tu taka cisza ?!?
Agutka, Tosia gdzie WY ?
Hej żabko :-)
a dziękuję...czuję się dobrze, choć czasami mnie dopada, ale na szczęście nie często i da się z tym żyć.
Nie czuję jeszcze ruchów...ja słyszałam że na ruchy trzeba poczekać do ok 20tc...zobaczymy jak to u mnie będzie.
A Ty jak się czujesz ? Robiłaś teścior ? czy jeszcze za wcześnie ?
Agutka, Tosia gdzie WY ?
Hej żabko :-)
a dziękuję...czuję się dobrze, choć czasami mnie dopada, ale na szczęście nie często i da się z tym żyć.
Nie czuję jeszcze ruchów...ja słyszałam że na ruchy trzeba poczekać do ok 20tc...zobaczymy jak to u mnie będzie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie sie chyba obrazily wszystkie hihiii tosia zawsze rano sie meldowala a dzis nic cisza uhuhu...A co tu taka cisza ?!?
Agutka, Tosia gdzie WY ?
no robilam wczoraj ale jedna krecha byla ale nastepny zrobie w piatek bo tedy moja faza lutealna bedzie miala 14 dzien wiec zobaczymy ale jakos czuje sie na + bo jakos niemam zadnych objawow @ wiec juz na nia niecekam tylko na pozytywny test kiedy sie wkoncu pokazeHej żabko :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: