reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
WItajcie Babeczki!

Ale naskrobałyście...przeczytałam ale już nie wszystko pamiętam.

erba22 gratuluję dzieciaka!
Tośka miły gest ze strony teściowej :-)
Lenka nie poddawaj się tylko zdawaj. Prawo na pewno się przyda.
missiiss powiem Ci ze przesadzasz trochę! Musisz się uspokoić bo znerwicujesz to swoje dzieciątko.

Trzymam kciukasy za Fasolki &&&

Ja się tak wczoraj nabiegałam że zasnęłam jak się tylko położyłam i nie oglądnęłam Kubusia W.

Życzę Wam miłego dnia!

wow ale pusto tu dzisiaj .....
WItajcie Babeczki!

Ale naskrobałyście...przeczytałam ale już nie wszystko pamiętam.

erba22 gratuluję dzieciaka!
Tośka miły gest ze strony teściowej :-)
Lenka nie poddawaj się tylko zdawaj. Prawo na pewno się przyda.
missiiss powiem Ci ze przesadzasz trochę! Musisz się uspokoić bo znerwicujesz to swoje dzieciątko.

Trzymam kciukasy za Fasolki &&&

Ja się tak wczoraj nabiegałam że zasnęłam jak się tylko położyłam i nie oglądnęłam Kubusia W.

Życzę Wam miłego dnia!
hej myszko jak sie czujesz??czujesz juz ruchy???bo juz niedlugo chyba powinnas ja w 1 ciazy pierwszy raz poczulam w 14 tygodniu ale kazda kobietka ma inaczej
zabciu jestes wielka!!!!!!!
jeszcze raz dziekuje :p
przydalo by sie na ziolopijkach link zmienic:)
no przydaloby sie mississ sie tym zajmowala ale teraz pewnie niema do tego glowy :-(

A co tu taka cisza ?!?

Agutka, Tosia gdzie WY ?

Hej żabko :-)

a dziękuję...czuję się dobrze, choć czasami mnie dopada, ale na szczęście nie często i da się z tym żyć.
Nie czuję jeszcze ruchów...ja słyszałam że na ruchy trzeba poczekać do ok 20tc...zobaczymy jak to u mnie będzie.

A Ty jak się czujesz ? Robiłaś teścior ? czy jeszcze za wcześnie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A co tu taka cisza ?!?

Agutka, Tosia gdzie WY ?
no wlasnie sie chyba obrazily wszystkie hihiii tosia zawsze rano sie meldowala a dzis nic cisza uhuhu...

Hej żabko :-)

a dziękuję...czuję się dobrze, choć czasami mnie dopada, ale na szczęście nie często i da się z tym żyć.
Nie czuję jeszcze ruchów...ja słyszałam że na ruchy trzeba poczekać do ok 20tc...zobaczymy jak to u mnie będzie.

A Ty jak się czujesz ? Robiłaś teścior ? czy jeszcze za wcześnie ?
no robilam wczoraj ale jedna krecha byla ale nastepny zrobie w piatek bo tedy moja faza lutealna bedzie miala 14 dzien wiec zobaczymy ale jakos czuje sie na + bo jakos niemam zadnych objawow @ wiec juz na nia niecekam tylko na pozytywny test kiedy sie wkoncu pokaze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry