reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)
ja pikole to niezla maniana u was no ja zawsze mowieze mojej tez niedam potzrymac za te wszystkie nerwey co znia mam no ale twoja tesciowa do mojej to aniol wiec kompletnie tej twojej szwagierki niekumam niewdziecznica poprostu na takich to szkoda sobie nerwy szarpac i jezyk strzepic ....
:-):-):-):-)zabko kiedy pokazujesz nam te 2 krechy???fasoleczka jest jest takie objawy masz zgaga itd,..:tak::tak::tak:

reklama
no robilam wczoraj ale jedna krecha byla ale nastepny zrobie w piatek bo tedy moja faza lutealna bedzie miala 14 dzien wiec zobaczymy ale jakos czuje sie na + bo jakos niemam zadnych objawow @ wiec juz na nia niecekam tylko na pozytywny test kiedy sie wkoncu pokaze
Kurde chciałabym mnieć kiedykolwiek takie nastawienie jak Ty " czuje się na plus i już na @ nie czekam tylko na pozytyw"! brawo! :)) wierzysz i to jest cudowne!
powodzenia życzę oczywiscie!

Witam sie w środowe południe :-)

Chciałam Wam wszystkim podziękować za gratki

Witam was dziewczynki!

Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.
mocnooooo trzymam &&&&&&

Vzść po długiej nieobecnosci :-D
gości pełen dom więc nie mam czasu na net :-( ale myślę co u Was, której się udało itd ;-)

no może Twoja macica się zaczęła rozpulchniać ;-) choć dobre masz podejscie, nie ma co się nakręcać:tak:
ja byłam w 30 dc i gin na usg jeszcze nic nie widziała, w 35 dc był pęcherzyk ciażowy w macicy...test bobo nieniesdki wyszedł blady w 25 dc

żabka trzymam kcikasy by udało się Wam w tym cyklu
Zabka to za Ciebie tez mocno trzymam &&&&&&&
Toska zazdroszczę wizyty i farbowania, ja czekam na razie z oststim do końca 3 mc...podobno niewskazane jest farbowanie na początku :-D

Erba oby Twoje objawy były znaczące &&&&&&:tak:;-)

Maćku trzymam kcuki
Witaj Olkale a wczoraj o tobie myslalam telepatia :baffled:
u mnie niestety znowu bedzie zonk ehhh

Tosiu no niestety takie zgredy tez musza byc na swiecie , ale szczerze mowiac chyba jeszcze sie z czyms takim nieee spotkalam :szok:

Żabko no to fasolka będzie :-) &&&
obys miala racje bardzo bym juz chciala juz czas najwyzszy na mnie :-D
:-)
:-):-):-):-)zabko kiedy pokazujesz nam te 2 krechy???fasoleczka jest jest takie objawy masz zgaga itd,..:tak::tak::tak:
jak sie pojawia wkoncu to wam pokaze teraz testa zrobie dopiero w piatek moze ta moja fasola niechce sie ujawniac ?????

kochane jestescie tak mi tu z wami milo ale musze spadac i konczyc gre na gitarce bo juz mam paluchy sine od przyciskania trun :-D a po za tym za chwile ide po moja niunie do przedszkola kurde szkoda ze niemoge w tym prywatrnym sobie zrobic bety :-( ok kochane zycze wam milego dnia ja wejde tu dopiero wieczorem wiec papapapapa

no no no Żabcia, Żabcia, Żabcia tak jak missis czujesz że jest inaczej. oby to fasolka!!!!! :-)

Tośka dziwna ta twoja szwagierka, ale co zrobisz? jak ktoś jest pierd***ięty to pierd***ięty zostanie. a teraz to mi zaczyna być szkoda tej twojej teściowej. mało tego że im nakupowała całą wyprawkę, to jeszcze z łaski dadzą jej wnuka pobawić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szkoda babki, ale ma jak chciała :confused2::confused2::confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde chciałabym mnieć kiedykolwiek takie nastawienie jak Ty " czuje się na plus i już na @ nie czekam tylko na pozytyw"! brawo! :)) wierzysz i to jest cudowne!
powodzenia życzę oczywiscie!
sama niewiem co jest grane zawsze mialam nastawienie na @ a teraz nie wogole sie na nia nienastawiam
no no no Żabcia, Żabcia, Żabcia tak jak missis czujesz że jest inaczej. oby to fasolka!!!!! :-)

Tośka dziwna ta twoja szwagierka, ale co zrobisz? jak ktoś jest ************ to ************ zostanie. a teraz to mi zaczyna być szkoda tej twojej teściowej. mało tego że im nakupowała całą wyprawkę, to jeszcze z łaski dadzą jej wnuka pobawić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szkoda babki, ale ma jak chciała :confused2::confused2::confused2:
dziekuje wam wszystkim i juz naprawde ide sie szykowac do wyjscia

Tośka dziwna ta twoja szwagierka, ale co zrobisz? jak ktoś jest pierd***ięty to pierd***ięty zostanie. a teraz to mi zaczyna być szkoda tej twojej teściowej. mało tego że im nakupowała całą wyprawkę, to jeszcze z łaski dadzą jej wnuka pobawić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szkoda babki, ale ma jak chciała :confused2::confused2::confused2:

widzialam twoj sowaczek w tym cyklu zachodze no ja tez jestemy dwie tak zdecydowane haha:tak::tak::tak:

ciekawe co będzie jak my pojedziemy zobaczyc malucha - ja nie mam zamairu siedziec cicho :) jak mi się cos nie spodoba to powiem w prost ;p

Tośka ta Twoja szwagierka to prawdziwa sucz...najlepiej jakby teściowa dała sobie z nimi spokój ale pewnie jej trudno z uwagi na niczemu nie winną dzidzię. Ehh ciężka sprawa.

reklama
Do góry