reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nooo na pewno podziałamy. :-D Oby skutecznie. ;-)
Lekarz mi powiedział,że tym oto pęcherzykiem udowodniłam swoją płodność,haha. :-D :-p
I że pęknie dziś bądź jutro... Bo pękają takie 18 - 22mm. :tak: No zobaczymy,czy się uda. ;-)

G. trochę zdołowany tymi badaniami,bo "a co zrobisz,jak będę bezpłodny? zostawisz mnie? :-( " ...
Faceci. :sorry2:

reklama
Nooo na pewno podziałamy. :-D Oby skutecznie. ;-)
Lekarz mi powiedział,że tym oto pęcherzykiem udowodniłam swoją płodność,haha. :-D :-p
I że pęknie dziś bądź jutro... Bo pękają takie 18 - 22mm. :tak: No zobaczymy,czy się uda. ;-)

G. trochę zdołowany tymi badaniami,bo "a co zrobisz,jak będę bezpłodny? zostawisz mnie? :-( " ...
Faceci. :sorry2:

no niestety oni tak do tego podchodzą ale wiadomo wyniki takich badań niekoniecznie świadczą o bezplodnosci :p

Rybko,a dobrze,na razie tylko była taka ogólna rozmowa,ale i zbadał mnie i zrobił mi monitoring (pierwszy raz w życiu w czasie cyklu miałam usg! :szok:) . :tak:
Powiedział,że na prawym jajniku jest pęcherzyk 18mm i jest gotowy do pęknięcia,więc albo to się stanie dziś albo i jutro i mamy przez te dwa dni ostro pracować. :-p :-D Czyli co? Jestem przed owulką? :szok: Hm... bo nie bardzo kumam. :dry: I ten pęcherzyk nie jest za mały,jak na ten dzień cyklu? :dry:
Jeśli do lipca nie zaciążę,a badania G. wyjdą ok,to będziemy działać coś konkretniej. :-)
Jestem mega zadowolona,bo przy okazji dowiedziałam się,że w ciąży chodzi się do niego też na NFZ. :-)
słoneczko to bez gadania, teraz dwa razy dziennie mężusia atakuj;) będzie dobrze, gin jest w porząsiu, Ty zadowolona, masz błogosławieństwo na staranka także tylko się cieszyć:)

Agutka to super tzn działacie ostro teraz :-D:-D ja jak byłam u gina to też powiedział że pęcherzyk może pęknąć już jak ma 18mm i to jest rzeczą indywidualną każdej kobiety :tak:;-)

Ja teoretycznie czekam jeszcze jakieś 2 dni :tak: ale wiem że tym razem @ przyjdzie :baffled:
a skąd batonik wie ze przyjdzie @? prorok jakiś czy co?;) nie wróż kochana takich złych scenariuszy tylko cierpliwie czekaj na fasolkę bo @ Cię nie odwiedzi zrozumiałaś?:p buziaki

no niestety oni tak do tego podchodzą ale wiadomo wyniki takich badań niekoniecznie świadczą o bezplodnosci :p

Tak,wiadomo,ale nie dla mojego G.,chyba. :sorry2:
On się obawia,że to Jego wina... Bo przecież jest Zuzia... I dlatego boi się tych wyników... Mimo,że wychodzi z założenia,że Ona jest Nasza. :-D Chyba bardzo mu zależy... ;-) :sorry2:
Tak,czy inaczej - do nich jeszcze czas,więc luzik. :-)

No u Nas się na to mówi "baran". :-D :-p
Zuzi najbardziej się spodobała taka łaciata,jak krowa. :-D
Oto ona :-D

fajny baranek :-D

To już się poprawiam :-)
Oto przykład że Fasolka to idealne określenie :-) zdjęcie 4D

wow... :-D

dziewczyny trzymajcie kciuki za 10 minut mam spotkanie z "nowym" szefem ;/

:tak: trzymam :tak:

Rybko,a dobrze,na razie tylko była taka ogólna rozmowa,ale i zbadał mnie i zrobił mi monitoring (pierwszy raz w życiu w czasie cyklu miałam usg! :szok:) . :tak:
Powiedział,że na prawym jajniku jest pęcherzyk 18mm i jest gotowy do pęknięcia,więc albo to się stanie dziś albo i jutro i mamy przez te dwa dni ostro pracować. :-p :-D Czyli co? Jestem przed owulką? :szok: Hm... bo nie bardzo kumam. :dry: I ten pęcherzyk nie jest za mały,jak na ten dzień cyklu? :dry:
Jeśli do lipca nie zaciążę,a badania G. wyjdą ok,to będziemy działać coś konkretniej. :-)
Jestem mega zadowolona,bo przy okazji dowiedziałam się,że w ciąży chodzi się do niego też na NFZ. :-)

super :tak: ja też na NFZ :tak: w końcu po co płacić jak i tak już płacę z wypłaty ;-)

dziewczynki to małego firanka zdjecie troche kijowe , ale taki aparat
5p0w7s.jpg

Śliczna. :-)
Ja też pierwszą,jaką kupiłam Zuzi,była z Kubusiami. ;-) Bo sama jestem fanatyczką tej bajki,haha. :-D :-p

Tosia,jak po rozmowie?

ja strasznie lubie Kłapouchego i chciałam małemu maskotke kupic a on mi "Chcesz zeby nasz synek byl taki smutny jak Kłapouchy? Kup mu Tygryska albo Prosiaczka :("

reklama
Do góry