reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie mam duzo fotek ale z tego co mam kilka wybrałam. Dużo wzorów znalazłam w necie i porostu odpatrzyłam. Poki co robie ciuszki raczej dla siebie(ale nie mam obecnie żadnych fotek)bo dzidzi nie ma a dla lalek robić nie będę... albo np ozdoby świąteczne, jajka bombki stroiki do okna itp itd.
Byłoby fajnie gdybyś też pokazala Twoje dzieła, szczegolnie interesują mie te ogrodniczki jak je zrobiłaś. Jakby co to mogę podać meila i wyślij fotki tam tasiulka@interia.pl

Ale śliczności... Masz talent dziewczyno, butki są przesłodkie! :)

Witajcie dziewczynki!!! Co nowego słychać, bo oczywiscie nie miałam jak zajrzec??? Ja mam jutro kolejna wizytę u lekarza.
I wielki dylemat, bo właśnie dziś niespodziewanie dotałam nowa ofertę pracy!!! Spadła na mnie jak grom z jasnego nieba!!! Nie wiem jeszcze co zrobię!!! Ale oferta ma wiele plusów: koniec z praca na zmiany, weekendy i święta wolne, urlop kiedy chcę, a teraz bijemy się każda o termin latem. i jeden wielki minus musiała bym choć na pół roku zawiesic staranka!!! Tylko z drugiej strony juz się staram dwa lata i nic, więc oferty nie przyjmę, a jezeli w ciążę i tak nie zajdę!!!

Apropo w tym miesiacu naprawdę czuję, że nie jestem w ciąży czyli poprzednie cykle naprawdę byłam!!!

Misslis jak tam u Ciebie w pracy!!!

Robin, gratuluję! :))) nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny, ta praca Cię woła, żebyś ją prżyjęła. A dzidziusia i tak róbcie, życie pokaże :) Ja Ci życzę zeby ulozylo sie Tobie tak, jak sobie wymarzylas :)

cześć Wszystkim
witam wszystkie nowe staraczki i powoodzenia zyczę...:)

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie

Olkale, serdeczne gratulacje!!! :D Wspaniala wiadomosc! To Ty chyba masz podobny cykl do mnie. Ja mam dzis 24ty dc i od 21dc pobolewa mnie dol brzucha. Codziennie przez co najmniej kilkanascie minut czuje takie klucia i tak w duchu ludze sie, ze moze......... Czym testowalas, ze tak wczesnie?

p.s. Pierwsza fotka dzidzi - 1sza klasa! ;)

moja gin mówi głównie o bolącym podbrzuszu jak na @ więc c okobieta to inny objaw...nie doczytała, czy miałaś owu potwierdzona w tym cyklu?

już znalazłam...uciekł mi Twój post :)

Kurcze, tym bardziej sie ciesze.. Moze sie udalo? Termin @ mam na Czwartek/Piatek. Ale nie obraze sie jak nie przylezie, hehe ;)

p.s. Tak w ogole to sorki, dawno nie pisalam, ale dostalam druga robote i jade prawie 50h w tygodniu. Dzis wolne - wreszcie - i od trzeciej tu slecze i sledze co u Was. :)

reklama
Budowa na koniec dnia dzisiejszego. :-)

zdjcie0278t.jpg

"W czasie deszczu Zuzi się nie nudzi... ;-) :-D :-D :-D"

zdjcie0276.jpg

no pięknie ta Twoja Zusia wygląda :) a jaka czysta :)))

O! Super! To moze mnie tez sie uda...:sorry:

trzeba miec nadzieje :) a na pewno sie uda :) a Ty masz stymulację? bo ja taka zamotana jestem , ze nie wiem kto co i jak :)

ja sie chetnie tam wpisze jak powstanie

tylko w jakim dziale go sie umiesci bo ze staraczek go nam usuna i gdzies indziej przeniosa napewno na gielde wiec to musi byc glownie na pokaz zeby niebylo na gieldzie

no to oprocz radosc byla napewno ulaga ze wkoncu sie udalo moje pierwsze slowa to chyba beda NO W KONCU 2 KRESKI HIHIHIHIHI

cos Ty ja miałam takie plany, ze kupie buciki i takie tam powiem mojemu mezowi i w ogole , ale po 2 latach staran zaczynasz wątpic. Wiec jak zrobiłam tego sikacza to odwróciłam go tyłem do siebie. I siedze na tym kibelku i czekam. Jak odwróciłam i zobaczyłam dwie krechy to zaczęłam lazic w duzym pokoju w kółko i beczałam a ręka mi sie tak trzęsła,z e szok. Moj maz spał wiec weszłam do pokoju i go obudziłam jak mnie zobaczył to sie przerazil bo taka zaplakana bylam i cała sie trzęsłam. Pyta sie mnie co sie sdtało a ja mu hmm chyba jestem w ciąży a do mojego meza w ogole to nie dotarło :)) mowi dobrze chodz połóz sie koło mnie i chodzmy jeszcze spac :)
jak sie potem obudził kolo 11 to sie mnie pyta czy była taka sytuacja :) wiec mu mowie, ze tak a on w szoku po 2 dniach do niego dotarło :) wtedy zacząl do wszystkich dzwonic i sie chwalic :))

a tutaj wklejam mojego giganta w 20 tc az dziw, ze tylko 2 kg jestem na +
6h8hzr.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutka dla mnie to już nie byłaby kwestia silnej woli tylko dbania o własny organizm.

olkale gratuluję, ale to raczej niemożliwe żeby dzidziuś miał już 4,7mm!
Trzymam kciukasy za bijące serduszko na następnej wizycie.

missiiss ja jestem za takim wątkiem!

;-)Batonik Wita wszystkich :-D

ufff przeżyłam pierwszy dzień po urlopie:sorry2: na szczęście przez to że ostro pracowałam przed urlopem to nie miałam teraz takich zaległości :tak:

co nowego w skrócie bo nie nadrobię tych kilkudziesięciu stron :no:

dzisiaj jest mi troszkę niedobrze, i lekko kręciło mi się w głowie za dnia ale to pewnie przez to że ostatnie 10 dni leżałam do góry brzuszkiem;-):-D

trzeba miec nadzieje :) a na pewno sie uda :) a Ty masz stymulację? bo ja taka zamotana jestem , ze nie wiem kto co i jak :)

cos Ty ja miałam takie plany, ze kupie buciki i takie tam powiem mojemu mezowi i w ogole , ale po 2 latach staran zaczynasz wątpic. Wiec jak zrobiłam tego sikacza to odwróciłam go tyłem do siebie. I siedze na tym kibelku i czekam. Jak odwróciłam i zobaczyłam dwie krechy to zaczęłam lazic w duzym pokoju w kółko i beczałam a ręka mi sie tak trzęsła,z e szok. Moj maz spał wiec weszłam do pokoju i go obudziłam jak mnie zobaczył to sie przerazil bo taka zaplakana bylam i cała sie trzęsłam. Pyta sie mnie co sie sdtało a ja mu hmm chyba jestem w ciąży a do mojego meza w ogole to nie dotarło :)) mowi dobrze chodz połóz sie koło mnie i chodzmy jeszcze spac :)
jak sie potem obudził kolo 11 to sie mnie pyta czy była taka sytuacja :) wiec mu mowie, ze tak a on w szoku po 2 dniach do niego dotarło :) wtedy zacząl do wszystkich dzwonic i sie chwalic :))

6h8hzr.jpg
dobre ciekawe jak moj zareagoje napewno sie ucieszy ale nie ze dzidzia tylko co dostanie hihi bo mu kiedys obiecalam ze jak zobacze na tescie 2 kreski to bedzie sobie mogl zarzyczyc co tylko chce nawet mu 2 prostytutki zamowie byle by sie sprezal i dobrze dzialal bo ja chce 2 kreski na tescie hahahahahah a brzuszek super i sie ciesz ze tylko 2 kg na + ja to w ciazy 27 kg przytylam :-( bo mnie moj mezu slodkosciami z pracy futrowal :-)

cześć Wszystkim
witam wszystkie nowe staraczki i powoodzenia zyczę...:)

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie

To ja troche tych fluidków poproszę:-):-) dla siebie:-D:-D:-D

6h8hzr.jpg
Śliczny brzuszek:-):-)

dobre ciekawe jak moj zareagoje napewno sie ucieszy ale nie ze dzidzia tylko co dostanie hihi bo mu kiedys obiecalam ze jak zobacze na tescie 2 kreski to bedzie sobie mogl zarzyczyc co tylko chce nawet mu 2 prostytutki zamowie byle by sie sprezal i dobrze dzialal bo ja chce 2 kreski na tescie hahahahahah a brzuszek super i sie ciesz ze tylko 2 kg na + ja to w ciazy 27 kg przytylam :-( bo mnie moj mezu slodkosciami z pracy futrowal :-)

no wiesz jeszcze nie wiadomo ile ja przytyje :)
na razie robie frytki :p

reklama
Do góry