reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki

9beog8.jpg

edytowałam bo zawaliłam forum tymi zdjęciami ;-)

ciuszki super :))
ja juz na maluszka ciuszki wydałam 500 zł szok nrmalnie :p
ale czego sie nie robi dla dzidzi :p

witam sie poniedziałkowo:p jakies nowości?? nowe fasolki??

reklama
ciuszki super :))
ja juz na maluszka ciuszki wydałam 500 zł szok nrmalnie :p
ale czego sie nie robi dla dzidzi :p

No koszty normalnie że szok. Ja za tylko te ze zdjęć zapłaciłam prawie 600zł! A to dopiero kropla w morzu potrzeb ubrankowych :-) ale to taka przyjemność kupować te milusie śpioszki :-)

Jak się czujesz ?

witam:happy2: zaglądam tutaj codziennie, ale nie piszę, bo nie nadązam, takie tu tempo :sorry2::-)
korci mnie żeby zrobić test, ale boję się ze jeszcze nic nie wyjdzie, bo za wcześnie :no:
muszę kilka dni poczekać :-(

Mysza84 słodziutkie te ubranka :tak:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Mysza84 no właśnie jeszcze się nie spóźnia, bo @ powinnam dostać jutro :happy2: albo nawet w czwartek, bo wydaje mi się , że owulację miałam około 18 marca, tak więc jeszcze czekam

Nasze wielkanocne kurki. :-D

zdjcie0273i.jpg

zdjcie0270.jpg
Sliczne! Fajowy pomysl:tak:

Test robiłam w sobote czyli 3 dni po terminie. Powtórze napewno jutro z samego rana
Mi gin powiedzial ostatnio, zeby robic dopiero po tygodniu jak sie bedzie @ spozniac, bo wczesnniej wychodza wlasnie takie niepewne. Ale sadze, ze jesli jest druga krecha to jest i fasolka:tak: Gratki!

Agutka Ty tez chciałaś ???
Ja tez poprosze!:tak:

Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki
Sliczne! Oj tez bym juz chciala zaczac robic dzieciowe zakupy...

Wróciłam i już zjadłam swój obiad,po którym zrobiło mi się niedobrze. :baffled: Żabko,też tak miałaś? :sorry: Właśnie zaparzam zieloną herbatę i zaraz Zuzia też będzie jeść. :-)
Kurtki nie kupiłam,standard. Ale trochę na Święta zrobiłam zakupów. :tak:
A mury pną się w górę,że szok! :szok: :-D Szkoda,że cały czas pada. :baffled:

reklama
No koszty normalnie że szok. Ja za tylko te ze zdjęć zapłaciłam prawie 600zł! A to dopiero kropla w morzu potrzeb ubrankowych :-) ale to taka przyjemność kupować te milusie śpioszki :-)

Jak się czujesz ?

to strasznie duzo zapłacilas ja mam chyba 3x wiecej ciuszków :) i nawet komplety na zime mam i łącznie zapłaciłm 500 zl tylko wiem,z e w Smyku jest drogo, ja staram sie kupować albo na allegro, albo w hurtowni, którą mojej mamy znajomy prowadzi wiec on mi w detalu sprzeda:)

Do góry