reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się nocą;-)

a ja jestem zadowolona bo mój M rozbudził moje libido, wczoraj i dzisiaj dzikie przytulanka w łazience,żeby było ciekawiej:-D chłop naprawdę wiele potrafi zrobić,żeby zachęcić swoją kobietę:-) i za to go kocham:tak: jestem od razu weselsza i taka wyluzowana:-D
Wow! Niezle:cool2:

A co moj M dzisiaj zrobily:szok: Po seksiku stwierdzil, ze trzeba zadzialac, zeby chlopaki poplynely gdzie trzeba, wiec wstal, chwycil mnie za koski i podniosl do gorytak, ze wisialam w powietrzu!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama

A co moj M dzisiaj zrobily:szok: Po seksiku stwierdzil, ze trzeba zadzialac, zeby chlopaki poplynely gdzie trzeba, wiec wstal, chwycil mnie za koski i podniosl do gory!!!:-D
moj tez raz takzrobil to bylam w wielkim szoku bo zawsze sie smial jak pupe zadzieralam albo mu o tym mowilam a raz jak mnie chycil i siup do gory hahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki najgorsze jest to ze jak ona mnie wnerwi albo wystarczy ze ja widze to ze zlosci zaciskam zeby i niejestem w stanie nic powiedziec i niechce sie klucic bo jak juz ja cos powiem to zaczyna sie mala wojna ale sproboje kiedys na spokojnie moze sie uda a co do przytulasow to ja juz dluuugo niemialam chyba tydzien i moze tez dlatego taka nabuzowana chodze ....

dobranoc ja pije ziolka jak skoncze to tez sie pozegnam
poradzisz sobie skarbie tylko nie możesz milczeć.ona musi wiedzieć że to Ty decydujesz o swoim dziecku i zyciu i koniec kropka.miłej nocki kochana:)

A co moj M dzisiaj zrobily:szok: Po seksiku stwierdzil, ze trzeba zadzialac, zeby chlopaki poplynely gdzie trzeba, wiec wstal, chwycil mnie za koski i podniosl do gory!!!:-D

no no to M się przejął sytuacją i bardzo dobrze niech trochę pomoże swoim chlopakom w dotarciu na miejsce:D ach Ci faceci to takie nasze duże dzieci ale rzeczywiście patrzeć na nich w takich momentach to sama słodycz;) mój mi poduszke pod pupę wpychał i nogi oparł o ścianę w ostatnim cyklu i też byłam w szoku bo wcześniej to się tylko z tego śmiał ale i jego chyba powoli ogarnia desparacja:p

Ale on mnie podniosl tak, ze w powietrzu fruwalam!
:-D:-D:-D niezły jest:-D:-D:-D

MACKU no moj mnie tak podniusl mocno ze cyce mialam na twarzy:-D kochana a co ty robisz zeby ci zielsko po kubku calym nieplywalo ???bo mnie to kurcze drazni nielubie fusow w buzi :baffled:

kochane ja sie zegnam ide spac bo juz bardzo pozno jeszcze organizm nieprzywykl do zmiany czasu a jutro muszetac i mala do przedszkola zaprowadzic i isc do poloznej po moj wynik cytologi z wizyty u gina :-)

Zabciu zaparzaj sobie te ziółka i odcedź przez małe siteczko to wtedy będzie bez fusów:tak:

Ja też już zmykam bo jakaś niewyspana jestem ostatnio;-)
Przyjemnej nocki Wam życzę kochane.ja jutro cały dzień poza domem, także odezwę się pewnie dopiero wieczorkiem.buziaki.

No nie! Ja pierwsza? :szok: Dzień dobry przy kawce - dziś w końcu mogę się jej napić. :tak: :-)

U Nas dziś znowu kropi,a ja miałam sobie wyprać nakrycia. :dry:
Betoniara chodzi mimo wszystko. :cool2:

Agutko , kochanie popłakać można ale nie zadługo bo oczy napuchną i nie zobaczysz jaki jutro będzie piękny dzień;-) masz gorsze chwile bo ta dietka mogła Cię osłabić ale masz kochanego Męża i nas także spokojnie jutro będzie lepiej, nie płakuniaj już.

Dziękuję Kochana! Mam nadzieję,że będzie lepiej. :tak: Chyba wszystko na mnie źle wpływa. Dieta,ponowny brak słonka,brak fasolki... Mam nadzieję,że jednak ten lekarz do którego teraz idę,powie mi coś pocieszającego. ;-)

reklama
Witajcie Kobietki!

Net mi tak wolno chodzi że zaraz zwariuje więc wpadam się tylko przywitać i melduję że już jesteśmy w domu.
Zaraz zadzwonię do ery to może mi zwiększą przez telefon szybkość bc bo chyba całe zapasy wykorzystałam ;-)

Żal było wracać jak nie wiem co...No ale cóż.

życzę Wam pięknego dnia!

a co tu taka cisza ?

Do góry