agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Myszko,proszę Cię bardzo. :-)
Dla przypomnienia poniedziałkowe:
A tu wczorajsze:
A tu wczorajsze:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie może to o to chodzi,że my się za bardzo skupiamy na tych dniach płodnych a potem się okazuje,że po prostu się z nimi mijamy mój M zachwycony, mówi że uwielbia robić dzieci, chociaż nie ukrywa że już mogło by maleństwo przyjśc a my byśmy dalej się przytulali w tamtej ciąży do 8 miesiąca miałam pozwolenie.potem gin powiedział, cyt." koniec bzykanka pani Magdaleno" ale wiadomo każda ciąża jest inna, także nic nie wiadomo.ale najważniejsze żebym w końcu była w tej ciąży;-) Pajeczko a Wam to już zabronił gin tak do końca?
wiesz ja od początku ciąży miałam zagrożoną wiec mielismy kategoryczny zakaz. Teraz lekarka chyba sie boi tego, ze jak bedziemy sie bzykowac to moge plamic bo mam strasznie delikatną śluzówkę i nawet podczas badania i pobierania cytologii plamiłam
wczoraj na wizycie powiedziała, ze mozemy zacząć ewentualnie za tydzień ale jak tylko bede plamila znowu zakaz. No i troche sie z M boimy
no widzisz a my zazdraszczamy ci fasolki ale i tak jestem zadowolona ze mniej waze bo fasolka bedzie miala lepiej bo ja tluszcz niezagniecie hihihihih
oczywiscie juz wysylam
no właśnie może to o to chodzi,że my się za bardzo skupiamy na tych dniach płodnych a potem się okazuje,że po prostu się z nimi mijamy mój M zachwycony, mówi że uwielbia robić dzieci, chociaż nie ukrywa że już mogło by maleństwo przyjśc a my byśmy dalej się przytulali w tamtej ciąży do 8 miesiąca miałam pozwolenie.potem gin powiedział, cyt." koniec bzykanka pani Magdaleno" ale wiadomo każda ciąża jest inna, także nic nie wiadomo.ale najważniejsze żebym w końcu była w tej ciąży;-) Pajeczko a Wam to już zabronił gin tak do końca?
wiesz ja od początku ciąży miałam zagrożoną wiec mielismy kategoryczny zakaz. Teraz lekarka chyba sie boi tego, ze jak bedziemy sie bzykowac to moge plamic bo mam strasznie delikatną śluzówkę i nawet podczas badania i pobierania cytologii plamiłam
wczoraj na wizycie powiedziała, ze mozemy zacząć ewentualnie za tydzień ale jak tylko bede plamila znowu zakaz. No i troche sie z M boimy
no to rzeczywiśćie może lepiej poczekać.słonko spróbujcie tak za ten tydzień, 2 tygodnie, jakoś tak bez wariacji.jeśli coś będzie nie tak, to odczekacie jeszcze trochę.ja się bałam, mimo że było wsio ok, to nie dziwię się Tobie, że odczuwasz lęk.oby już było wszystko w porządku skarbie zmykam.
zeby twojej ci niezapchal bo totem by zalowa hihihihihi zartuje
Agutka ale lecicie...super!!!!
Czy dobrze się domyślam że tam gdzie jest okno będą drzwi do tego nowego pomieszczenia ?!? To będzie jedno piętro czy do góry ciągniecie ?