reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Lenka :-) to widzę pełną mobilizację armii w tym cyklu...muszą wkońcu ogonki wygrać tą wojnę ;-)

Żabka Agutka zazdraszczam diety... :-) i życzę ekstra efektów!

W ogóle wczoraj Grzesiek na budowie jakiś piach i kamieniska przerzucał,a My z Zuzią wyrwałyśmy dwa płotki na ogródku,bo już nie będą potrzebne. :-)
Dziś przed Nami jeszcze jeden - duży. :sorry2:
Kolejny kawałek ściany doszedł. :tak: :-)
A dziś,G. korzysta,że ma wolne i będzie szpachlował szparki. :cool2: :-)

W ogóle wczoraj Grzesiek na budowie jakiś piach i kamieniska przerzucał,a My z Zuzią wyrwałyśmy dwa płotki na ogródku,bo już nie będą potrzebne. :-)

Agutka podrzuć jakieś fotki z budowy.

cześć Lenka :-) to widzę pełną mobilizację armii w tym cyklu...muszą wkońcu ogonki wygrać tą wojnę ;-)

no jezeli kltos sie na niej czuje dobrze to ok a efekty na niej zawsze sa a glownie to skorczenie zoladka i rozruszanie przemiany materi ja na poaczatku dostalam pawera wszystko mi sie chcialo ciagle w ruchu bylam a przed to taka ociezala bylam i leniwa nic mi sie niechcialao tylko najlepiej bym siedziala

zeby twojej ci niezapchal bo totem by zalowa hihihihihi zartuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jezeli kltos sie na niej czuje dobrze to ok a efekty na niej zawsze sa a glownie to skorczenie zoladka i rozruszanie przemiany materi ja na poaczatku dostalam pawera wszystko mi sie chcialo ciagle w ruchu bylam a przed to taka ociezala bylam i leniwa nic mi sie niechcialao tylko najlepiej bym siedziala

Tak jak pisałam ja ją kiedyś robiłam i efekty były super....jak chyba po 2czy3 latach chciałam powtórzyć to strasznie bolała mnie głowa i już nie wytrwałam.
Teraz myślałam że zacznę z Tobą, ale pojawiła się Fasolka więc nie dałam rady...
Ale cieszem siem że Wam tak dobrze idzie.

Lena i bardzo dobrze :) moj maz teraz z utęsknieniem wspomina te dni kiedy moglismy sie bzykować bez ograniczeń a teraz 5 miesiąc i nic nie mozemy robic :( także korzystac dziewczynki korzystać:)

a tak na poważnie to ja jak trafiałam to zawsze omijałam a jak przestałam sie tym martwic i stresowac odpowiedni plemnior dotarl na czas mimo, ze ominęliśmy owu jak tylko sie dało :p
no właśnie może to o to chodzi,że my się za bardzo skupiamy na tych dniach płodnych a potem się okazuje,że po prostu się z nimi mijamy:-D mój M zachwycony, mówi że uwielbia robić dzieci, chociaż nie ukrywa że już mogło by maleństwo przyjśc a my byśmy dalej się przytulali:-D w tamtej ciąży do 8 miesiąca miałam pozwolenie.potem gin powiedział, cyt." koniec bzykanka pani Magdaleno":-D:-D:-D ale wiadomo każda ciąża jest inna, także nic nie wiadomo.ale najważniejsze żebym w końcu była w tej ciąży;-) Pajeczko a Wam to już zabronił gin tak do końca?

Łykam. :tak:
Czuję się super! :-)
I już czuję i widzę,że się kurczę. :-D :-)
Co do wagi,to na razie nic nie mówię,żeby nie zapeszyć. :-D
Ale jestem w szoku! :szok: :-D

podziwiam kolejną dziewczynkę:tak: coraz bardziej czuję się zachęcona, jak czytam te Wasze opowieści kochane.mogłabym prosić o tą dietkę na priv?

Tak jak pisałam ja ją kiedyś robiłam i efekty były super....jak chyba po 2czy3 latach chciałam powtórzyć to strasznie bolała mnie głowa i już nie wytrwałam.
Teraz myślałam że zacznę z Tobą, ale pojawiła się Fasolka więc nie dałam rady...
Ale cieszem siem że Wam tak dobrze idzie.
no widzisz a my zazdraszczamy ci fasolki ale i tak jestem zadowolona ze mniej waze bo fasolka bedzie miala lepiej bo ja tluszcz niezagniecie hihihihih
no właśnie może to o to chodzi,że my się za bardzo skupiamy na tych dniach płodnych a potem się okazuje,że po prostu się z nimi mijamy:-D mój M zachwycony, mówi że uwielbia robić dzieci, chociaż nie ukrywa że już mogło by maleństwo przyjśc a my byśmy dalej się przytulali:-D w tamtej ciąży do 8 miesiąca miałam pozwolenie.potem gin powiedział, cyt." koniec bzykanka pani Magdaleno":-D:-D:-D ale wiadomo każda ciąża jest inna, także nic nie wiadomo.ale najważniejsze żebym w końcu była w tej ciąży;-) Pajeczko a Wam to już zabronił gin tak do końca?

podziwiam kolejną dziewczynkę:tak: coraz bardziej czuję się zachęcona, jak czytam te Wasze opowieści kochane.mogłabym prosić o tą dietkę na priv?
oczywiscie juz wysylam

reklama

no mam nadzieję , że wygrają:D wtedy ta wiosna byłaby naprawdę piękna:)
kochane muszę zmykać bo moja Juli juz ciągnie mnie na dwór, także nie mam wyjścia.na razie idę się przygotować i nakarmię ją zupką.moze jeszcze uda mi się na chwilkę wpaść a jak nie to po południu na pewno będę:)

Do góry