reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dobry wieczór . Witam Cię równiesz , ja tez rozpoczynam starania o drugiego dzidziusia od kwietnia. Mam córeczkę 4 lata kończy w maju . Córeczka Ania tez chce mieć rodzeństwo .
witaj Halina :) będziemy kibicować! pozdrawiam

A tak wogóle to dzien dobry dziewczęta
jako druga witam się z wami wtorkowo.
U nas słonecznie się zaczyna robić:) milusio...

reklama
u nas sloneczka jeszcze nie ma, ale jak okno otworzsylam, to tak pieknie juz cieplo sie robi :tak:
:) czuć już wiosnę w samym powietrzu prawda...

no ja dziś w planie mam zakupy c.d.
młodemu dziś kurtke idę kupić. wczoraj kupiliśmy my dwie pary adidasów jasne i ciemne he:) od święta i do biegania

Tośka jak samopoczucie dziś??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) czuć już wiosnę w samym powietrzu prawda...

no ja dziś w planie mam zakupy c.d.
młodemu dziś kurtke idę kupić. wczoraj kupiliśmy my dwie pary adidasów jasne i ciemne he:) od święta i do biegania

Tośka jak samopoczucie dziś??

dziekuje dobrze ;-) @ dalej brak ;/

a u ciebie jak @ ?? przylazła może będzie wpadka kontrolowane :-)

Ostatnia edycja:
u mnie @ brak jeszcze.. no ale daję jej jeszcze czas do środy na luzie a nawet i do piątku chociaż nie sądzę aby tak długo czekała z wizytą ;)

wpadeczka? cóż na pewno bym się cieszyła ale jakoś w to powątpiewam :sorry2:

u mnie @ brak jeszcze.. no ale daję jej jeszcze czas do środy na luzie a nawet i do piątku chociaż nie sądzę aby tak długo czekała z wizytą ;)

wpadeczka? cóż na pewno bym się cieszyła ale jakoś w to powątpiewam :sorry2:

to tak jak ja w wysoką bete dzisiaj :dry: juz powoli zaczynam się denerwować :-(

U Nas jest tak samo. :-)

Cześć i czołem - agutka pod stołem! :laugh2: (dosłownie :dry:)

hej kochana jak to pod stołem ?? jakieś nowe techniki z G. macie ?? ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to tak jak ja w wysoką bete dzisiaj :dry: juz powoli zaczynam się denerwować :-(

Wierzę. Trzymam kciuki za wyjaśnienie braku @!

hej kochana jak to pod stołem ?? jakieś nowe techniki z G. macie ?? ;p

Hahahaha. :-D :-p
Cześc Słonko. :-)
Nie,ale wczoraj tak szurnęłam krzesłem,że aż się noga ułamała od niego. Skleiłam taśmą,a dziś o tym zapomniałam,usiadłam i sruuuuuuu na ziemię. :laugh2: :dry: :sorry2:

reklama
Wierzę. Trzymam kciuki za wyjaśnienie braku @!

Hahahaha. :-D :-p
Cześc Słonko. :-)
Nie,ale wczoraj tak szurnęłam krzesłem,że aż się noga ułamała od niego. Skleiłam taśmą,a dziś o tym zapomniałam,usiadłam i sruuuuuuu na ziemię. :laugh2: :dry: :sorry2:

Hehehe no wesoło od rana :-) dupa zbita :) G. wymasuje bedzie dobrze ;-)

Do góry