reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dobra babeczki...
ja zmykam. Jadę do firmy W. podmienić sobie autko.
I proszę teraz trzymam kciukasy żeby moja królewna odpaliła...bo wczoraj się tylko wstydu najadłam. Dzwonię do W. z prenetsjami że mnie wkur...to auto, że akumulator do d... on wrócił i odpalił z miejsca od razu. Chyba mnie ten wóz nie lubi. Ehh...
I nie czekać mi tu na @ tylko zastanawiać się kto wigilię przygotuje jak Wy na porodówkach będziecie :-D:-D:-D:-D:-D

Do wieczorka!

a tak wogóle to wam sie pochwalę moją chrześnicą.teraz mieszkamy bliżej jej rodziców to ją będę porywać na spacerki to może się na mnie zapatrzy i zaciażę

Załączniki

• 040..jpg
    040..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 12
  • 045..jpg
    045..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 12
czesc dziewczyny pozdrawiam was serdecznie ,strasznie duzo piszecie musialam was nadrobic,duzo rzeczy sie dowiedzialam ,trzymam kciuki za TOSKE mam nadzieje ze jej sie uda,ja zaniedlugo proboje poraz 2 zajsc u mnie juz oddawna jest wiosna!

reklama
Do góry