reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej skrobacki :-)

agutka u nasz +15 stopni :-) i dzisiaj ide z bańdziorem wyrywac facetow do parku :-D

tośka trzym am mocno kciuki zeby @ nie przysszla :tak:

Mysza ty ranny ptaszku !!!:-D jak ja bylam w ciazy to spallam i spalam na poczatku zdarzalo sie ze do 12 w poludnie :tak:a co do skarbonki to kiedys z m mielismy tak ze za przeklenstwo wrzucalismy 5 zl ale za duzo nas to kosztowalo :-D ale zbieram z szydelka albo na swoj sklep moze po ciazy otworze albo na dzidzia na kolyske albo fupp wypasny wozio :-)

fajnie cieplutko dzisiaj... @ juz sobie powoli idzie precz jutro juz pewnie jej nie bedzie :-) no i od jutra CLO bede brala ale tempkki raczej nie bede mierzyla chyba ze po monitoringu gin powie ze rosnie pehcerzyk to sobie bede mierzyla zeby wiedziec kiedy owulka byla ;-) ahh no i jutro zaczynam sie kluc bbbrrr :sorry2:

reklama
hej skrobacki :-)

agutka u nasz +15 stopni :-) i dzisiaj ide z bańdziorem wyrywac facetow do parku :-D

tośka trzym am mocno kciuki zeby @ nie przysszla :tak:

Mysza ty ranny ptaszku !!!:-D jak ja bylam w ciazy to spallam i spalam na poczatku zdarzalo sie ze do 12 w poludnie :tak:a co do skarbonki to kiedys z m mielismy tak ze za przeklenstwo wrzucalismy 5 zl ale za duzo nas to kosztowalo :-D ale zbieram z szydelka albo na swoj sklep moze po ciazy otworze albo na dzidzia na kolyske albo fupp wypasny wozio :-)

fajnie cieplutko dzisiaj... @ juz sobie powoli idzie precz jutro juz pewnie jej nie bedzie :-) no i od jutra CLO bede brala ale tempkki raczej nie bede mierzyla chyba ze po monitoringu gin powie ze rosnie pehcerzyk to sobie bede mierzyla zeby wiedziec kiedy owulka byla ;-) ahh no i jutro zaczynam sie kluc bbbrrr :sorry2:

Już u Was +15 ?!? Wow...u nas na razie 5 w cieniu...ale słoneczko jest więc zapowiada się piękny dzień. Nareszcie.

CHodzę teraz wcześnie spać i dlatego tak rano wstaje :-D

A co do skarbonki to ja się obawiam czy zapał kiedyś nie minie, ale jak nie to się sporo uzbiera :-)

mysza oby nie minal :-) ja sobie dzisiaj kupie taka wielka świnie :-D i tam bede wrzucac z szydelka :-)

agutka cezsc czesc :-)

no ja mieszkam na 7 pietrze i pienie 15 stopni jest ale sloneczko takie liche troche ale oby sie rozkrecilo :tak: im wiecej slonca tym oranizm lepiej pracuje i wiecej dzieci udaje sie zrobic :-) i to jest dowiedzione naukowo !!! :tak:

Dzien dobry!!!!
Trzymaj trzymaj może to odgoni @ :)
Ja tez trzymam!!!:tak:

Heh...sprawdziłam zawartość skarbonki (tej do której wrzucamy po 10zł za niepalenie fajek) i po tygodniu jest już 250zł :-D:-D:-D:-D:-D ale dlatego taki przyrost bo wczoraj W. wymyślłam karę i musiał ekstra 100zł dorzucić ;-)
Przypominam że zawartość sakarbonki później będzie przekazana na ciuszki dla dzidzi :-)
Wow! U nas tylko M pali, ale nawet gdyby tylko on wrzucal, pewnie duzo by sie nazbieralo...:tak: Ale jak na razie to moje pobozne zyczenie:dry:

Agutka
- dobrze, ze napisalas, ile jest stopni, bo mi sie termometr popsul (a wlasciwie to od poczatku bylo z nim cos nie teges);-)

Czesc Mississ!

cześć maćku !!! :) a ty przedszkole otwierasz??? ja tez bym chcial ale zlobek tylko jak czytalam mniejwiecej jakie wymagania to szok z reszta no lokalu brak... ale teraz sie na swoj sklepik second hand alo normalny dla dzieci :)

Same bizneswomen nam na forum "rosną" :-)
Ja też myślę poważnie o swoim biznesie, ale zupełnie nie związanym z dzieciakami...Marzy mi się własna knajpa, taka w stylu góralskim. Albo jakiś elegancki dom weselny z hotelikiem.
Działkę pod to już mamy...ale teraz muszę podjąć dezycje czy będzie mi się chciało tym zjamować, bo to etat 24h/dobę.
Fajnie że teraz można z tymi dotacjami powalczyć, bo czasam są to niemałe pieniądze.

maćku my umówiliśmy się na 10zł...ale fajki które paliłam kosztują już 11zł...i jak się teraz zastanowić ile człowiek przepalił to ho ho... ;-) najważniejsze że fasolka zmobilizowała mnie do niepalenia, choć ja palić uwielbiam i pewnie wrócę jeszcze do tego przyjemnego nałogu :-)

Kochane co sądzicie o tej spódniczce ?!?

Załączniki

• sp
    sp
    56,1 KB · Wyświetleń: 13
Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajna!!:)

ja na szdelku teraz robie bluzke sobie tzn taki sweterek ale taki szeroki na ramiona zeby jedna strona wisiala na rece a tdruga na ramieniu i taki luzny z wielu takich osmiokatnych wielokatow :) juz mam rekam haha szaleje :p

fajna!!:)

ja na szdelku teraz robie bluzke sobie tzn taki sweterek ale taki szeroki na ramiona zeby jedna strona wisiala na rece a tdruga na ramieniu i taki luzny z wielu takich osmiokatnych wielokatow :) juz mam rekam haha szaleje :p

Zamówiłam już tą spódnicę, ja lubię taki styl i w sumie nie droga, bo 49zł a te rzeczy z mam licious są fajnej jakości.
Mississ
to koniecznie później fotki sweterka! Jaki kolor ?

reklama
Do góry