Kochane ja zmykam...pędzę się wykąpać bo za chwilę YCD i może znowy pojawi się jakiś "disco-travolta" ;-)
ja też pędzę na YCD ale za chwilkę
Proszę Was jedynie o &&&& za mnie i mój pęcholek jutro obym się nie rozczarowała a gin sprawił cud
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane ja zmykam...pędzę się wykąpać bo za chwilę YCD i może znowy pojawi się jakiś "disco-travolta" ;-)
Proszę Was jedynie o &&&& za mnie i mój pęcholek jutro obym się nie rozczarowała a gin sprawił cud
kochana ja też tutaj nie pasuję bo nic tylko puste strzały.
Witam wszystkie starające się
Ja właśnie wróciłam po pracy, wykończona na maksa jestem.
Drugi test wyszedł również pozytywny, a beta dzisiaj, czyli w dniu spodziewanej miesiączki wyszła mi 262 )))))
Tylko że ja pracuje na umowę-zlecenie i są małe szanse że dostane teraz umowę o pracę więc pewnie od zaraz będę bezrobotna, no ale dzieci ponad pieniądze stawiać nie będę.
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostała i się popłakałam
Jasne, ze bedziemy trzymac!
Do jutra buziaki misiaki
trzymaj sie kochana
ach ....
dziękuję Wam dziewczynki.staram się jakoś z tego dołka wyjśc...Kobietko,ale @ nie ma,więc nadzieja zawsze jest! Często testy wychodzą dopiero sporo po terminie!
A skoro jedną panienkę już masz - drugie u Ciebie,to tylko kwestia czasu!
Główka do góry - tulam z całych sił!
słonko a mogłabym wiedzieć do kogo w Lublinie chodziłaś bo ja z lbn jestemJa się nie zdecydowałam samo wyszło!!! Najpierw chodziłam do profesora zLublina jak powiedział inseminacja to więcej do niego nie poszłam i teraz jezdzę do Katowic i lekarz juz po 1 wizycie mi powiedział inseminacja. Miałam mieszane uczucia w między czasie kol z pracy zaszła w ciażę, a kiedy poroniła zdałam sobie sprawę, że to wszystko nie jest takie proste jak sobie wymarzymy i tak oto jutro idę się zapładniać!!! Biore juz 3 cykl clo!
ja rowniez podpisuje sie pod slowami agutki ,
moj gin mi pow ze test moze wysc 7 dni po terminie
ja wiem skarby ale czuję że ten cykl i tak zakończy sie @ i takie myślenie chyba jest w moim przypadku lepsze;(Ja teraz tak sobie policzyłam,że przy Zuzi test mi wyszedł dopiero w 6 dni po terminie @.
niby babcia chciała dobrze ale rozumiem że jest Ci przykro słonko.dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostała i się popłakałam
od razu mi lepiej, taki widok zmiękcza moje serce jest cudowna, taka mniumnia, no gratuluję MyszkoWitajcie Kochane!
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
kochana ja wiem, że nie jestem jedyna i widzę, że niektóre mają jeszcze wieksze problemy ale ja jestem okrutnie wrażliwa i nic nie poradzę na to, że tak to przeżywam to naprawdę silniejsze ode mnie.nie umiem na razie chyba być obojętna,może z czasem się tego nauczę;(Po pierwsze to niejednej parze nie dawano zadnych szans na naturalna ciaze, a sie udawalo Po drugie inseminacja to przeciez nic strasznego - Twoje jajeczko, plemniczki Twojego M, tylko umieszczone w odpowiednim miejscu - wiec dlaczego sie przed tym wzbraniasz?
W kazdym razie - nie poddawaj sie!!! To najgorsze wyjscie...
Witam!
A jakie M ma wyniki? Ile sie staracie?
A takie starankowe doly sa jak najbardziej normalne, wiec sie nie przejmuj;-)
O kurcze - to tak szybko? Jak pisalas, ze sie zdecydowalas, to nie wiem czemu, ale myslalam, ze to sie troche w czasie odwlecze a tu prosze! Juz zaczynam zaciskac kciukasy!!!
NIe Ty jedna i nie ostatnia;-)
Ale moze z czasem i do Ciebie przyjdzie zobojetnienie;-) Ja @, ktora sie wlasnie konczy, prawie wcale sie nie przejelam Za tydzien zaczynam kolejne staranka. Ciekawe ile jeszcze?
Wyznaczylas dni plodne tylko na podstawie kalkuratora internetowego? A nie powinien tego stwierdzic gin? Moze za wczesnie zrobilas - nie bylo jeszcze odpowiedniego sluzu i dlatego plemnizki padly?
Witam wszystkie starające się
Ja właśnie wróciłam po pracy, wykończona na maksa jestem.
Drugi test wyszedł również pozytywny, a beta dzisiaj, czyli w dniu spodziewanej miesiączki wyszła mi 262 )))))
Tylko że ja pracuje na umowę-zlecenie i są małe szanse że dostane teraz umowę o pracę więc pewnie od zaraz będę bezrobotna, no ale dzieci ponad pieniądze stawiać nie będę.
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostała i się popłakałam
Witajcie Kochane!
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
widze ze co ginek to inna wersja , moja mowi ze min musi byc 2,5 i jak mialam 2.8 to juz wogole byl piekny , juz nic z tego nie wiem i dlatego pytam a ja jak pytalam sie czy napeno peka to uslyszalam ze laski nie robi i musi peknac i badz tu babo madra
co mogae tobie podpow to sexik dobrze wpywa na pecherzyki potem rosna..... hehehe