reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie Staraczki!
Jestem tu nowa i podobnie jak Wy chciałabym być mamusią w 2010:-). Jestem już mamą 2-letniego chłopca i trzy miesiące temu stwierdziliśmy z mężem, że przestajemy "uważać" - może się uda zmajstrować rodzeństwo.

W tym cyklu poinformowałam mojego A. że już jestem nakręcona jak w pierwszej ciąży i chcę mieć dzidziusia :tak:. Z małym staraliśmy się 6 miesięcy - zobaczymy jak będzie tym razem:-p.

Po 6 miesiącach starań poprzednim razem załamana zapisałam się na forum - tam znalazłam pomoc i.. od ręki zaszłam w ciążę :-D tym razem postanowiłam od razu skorzystać ze wsparcia innych kobietek - mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona staraczek:confused:

Witajcie Staraczki!
Jestem tu nowa i podobnie jak Wy chciałabym być mamusią w 2010:-). Jestem już mamą 2-letniego chłopca i trzy miesiące temu stwierdziliśmy z mężem, że przestajemy "uważać" - może się uda zmajstrować rodzeństwo.

W tym cyklu poinformowałam mojego A. że już jestem nakręcona jak w pierwszej ciąży i chcę mieć dzidziusia :tak:. Z małym staraliśmy się 6 miesięcy - zobaczymy jak będzie tym razem:-p.

Po 6 miesiącach starań poprzednim razem załamana zapisałam się na forum - tam znalazłam pomoc i.. od ręki zaszłam w ciążę :-D tym razem postanowiłam od razu skorzystać ze wsparcia innych kobietek - mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona staraczek:confused:

Witaj Marulka,bedzie nam miło cię tutaj gościć i mamy nadzieję,że się zadomowisz....oby nie na długo chyba,że z brzuszkiem.....

Witajcie Staraczki!

Witamy Marulka... cieszymy sie, że dołaczasz do naszego grona...
a co to za pomóc z tego magicznego forum, która od razu pozwoliła ci zafasolkować!!!! My też tak chcemy!!!;-):-D

Dzięki za miłe przyjęcie dziewczynki!!

To magiczne forum było na e-mama, zaglądałam tam ale mam deaktywowane konto, poza tym towarzystwo sprzed trzech lat się wykruszyło i cisza... Muszę Wam powiedzieć, że wtedy zafasolkowałam jako pierwsza a po mnie aż pięć dziewczynek :rofl: Tym razem i sobie i Wam tego życzę :tak:

Teraz jestem niby w szczycie ale mam mnóstwo stresów, do tego wczoraj zamiast brykać pod kołderką pokłóciliśmy się z A. o pierdoły... Ehhh chyba trzeba będzie z następnym cyklem ruszyć

reklama
Do góry