reklama
K
Kinga85
Gość
jagodka1231
Fanka BB :)
jagodka-mam nadzieje ze jutro zrobisz juz ten test.wykres masz piekny!pozazdroscic.aha i mojej znajomej test wyszedl w 10 dpo
Eijf....no z jednej strony bardzo bym chciała....z drugiej boje sie wyniku negatywnego,ale zdaje sobie sprawę z tego,że co ma być to będzie....
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
pewnie ze bedę próbować :-) nie spocznę... zajadę starego
najlepiej od tyłu...
Witajcie Staraczki!
Jestem tu nowa i podobnie jak Wy chciałabym być mamusią w 2010:-). Jestem już mamą 2-letniego chłopca i trzy miesiące temu stwierdziliśmy z mężem, że przestajemy "uważać" - może się uda zmajstrować rodzeństwo.
W tym cyklu poinformowałam mojego A. że już jestem nakręcona jak w pierwszej ciąży i chcę mieć dzidziusia . Z małym staraliśmy się 6 miesięcy - zobaczymy jak będzie tym razem.
Po 6 miesiącach starań poprzednim razem załamana zapisałam się na forum - tam znalazłam pomoc i.. od ręki zaszłam w ciążę tym razem postanowiłam od razu skorzystać ze wsparcia innych kobietek - mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona staraczek
witamy wsrod staraczek oby i tym razem szybko sie udalo. trzymamy kciuki!! a robilas tym razem cytologie lub inne badania?
Jagodka testuj jutro bo ja sie chyba zes***m z niecierpliwosci. w razie czego mozesz wszystko wzalic na mnie biore to na siebie. ło matko co ja pisze wogole? ehh generalne to jestem zwolenniczka testowania juz po terminie spodziewanej @, ale jesli na jutro masz termin to sprobowac mozna. jak nie wyjdzie a @ sie nie pokaze to zatestujesz jeszcze raz. aale ja trzymam kciuki zebys tylko raz testowala z pozytywnym wynikem
jagodka1231
nie no ja przepraszam.... Kinga co ty masz za plany :-):-)
Super!!! do boju,twojemu facetowi napewno się spodoba...wiem coś o tym....
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Wow... no to nie ma co... trzeba wskoczyć w tą zdobysz i do dzieła!!!
wypas!!!!!!!!! nie ma mocnych, powalisz swojego na kolana! a jak poszla rozmowa o prace??
jagodka1231
witamy wsrod staraczek oby i tym razem szybko sie udalo. trzymamy kciuki!! a robilas tym razem cytologie lub inne badania?
Jagodka testuj jutro bo ja sie chyba zes***m z niecierpliwosci. w razie czego mozesz wszystko wzalic na mnie biore to na siebie. ło matko co ja pisze wogole? ehh generalne to jestem zwolenniczka testowania juz po terminie spodziewanej @, ale jesli na jutro masz termin to sprobowac mozna. jak nie wyjdzie a @ sie nie pokaze to zatestujesz jeszcze raz. aale ja trzymam kciuki zebys tylko raz testowala z pozytywnym wynikem
Dobra Kusska....jakby co to bedzie na ciebie!!!!!!W pierwszej ciąży robiłam kilka razy test,dlaczego teraz nie miałabym tego zrobić.... w razie czego..
reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
jagodka-mam nadzieje ze jutro zrobisz juz ten test.wykres masz piekny!pozazdroscic.aha i mojej znajomej test wyszedl w 10 dpo
no własnie Jagódka Kochana... bobo test pokazuje już po 10 dniu chyba...:-)
już mnie palce bolą od tych kciukasów!!!
Podziel się: