reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)

jejku a ja myslalm ze sie udalo. domyslam sie jak sie musialas rozczarowac a ja cie wczoraj jeszcze nakrecalam.:sorry2: przepraszam strasznie mi przykro!!!

witam sie i śle sloneczko z dalekiej polnocy:-) kolejny piekny dzien przed nami. dla mnie jednak kolejny dzien choroby spedzony w domu:-( Mąż juz poszedl dzis do pracy. wczoraj zostal w domu i normalnie co 10 min dzwonil telefon z pracy, normalnie jakby sobie bez niego nie dawali tam rady:eek: ehh.. ja sie czuje troche lepiej. dzis 23dc i duzo wskazuje na to ze ten cykl bedzie normalny (po wzgledem dlugosci) ale przez ta chorobe nie robie sobie rzadnych nadziei ze sie udalo:no:

Jagodko jak nastrój??

Jagodko jak nastrój??

Witaj Kusska, u mnie ok. Jestem zmeczona,ale daję radę. Od Popołudnia ok 16 nie mogę nic zjeść i falami mnie mdli,a potem ok 20 zaczynam być głodna i muszę coś zjeść. Jutro niby mam testować,ale boje się...nie wiem zobaczę co bedzie....

Jagódka bo Twój słodki zajączek wyskoczy niedługo poza metę :) :-):tak:

:-D:-D:-D:-D

Ja wiem wiem...i tak nic nie zmienie...

Ja planowałam testować w poniedziałek,bo zwykle @ się rozkręcała w sobotę plamieniami a w niedzielę na całego......no zobaczymy..
aha rozumiem cie... no zobaczymy, ale ja czekam czekam!:tak:;-):-)

kusska witaj!! :-) u mnie okej dzieki.
ide dziś kupic sobie jakąś bieliznę seksowną:cool2::-)
A Ty czekaj spokojnie! i sie nie nakrecaj zaraz na to ze nic z tego bo niegdy nic nie wiadomo kochana;-) 3mam kciuki!

Cześć Dziewczynki,

u mnie dzisiaj 8 dzień cyklu, spokój... trochę jakby zrezygnowana, zmniejszyłam ciśnienie i fiksacje odnośnie Dzidzi... mam nadzieję, że przyniesie to dobry skutek...:tak: zmniejszyłam w sensie, ze nie myślę non stop, ale i tak myślę...

Mam dzisiaj w pracy znowu trochę roboty, ale mam nadzieję, że będę z Wami częściej niż wczoraj...

Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)

Iwica Kochana, przytulam mocno!!!!!!!!:confused: Buziaczki i głowa do góry. Choć wiem, ze to nie jest łatwe... sama po ostatnim cyklu byłam na maksa przybita...

hej, oj już mocno nie w temacie jestem, ale trzymam wciąż za Was kciuki. Jagódko, oglądałam Twój wykres- piękny jest! Eijf miałaś niedawno odebrać wyniki badań, poprawiły się?

Emma, miło Cię widzieć??? chyba raczej czytać... co tam u Ciebie?;-)

Jagódka Kochana, a Ty kiedy w końcu testujesz??? bo ja juz nie mogę się doczekać???

Biedronka, Martillka, Noukie, Eijf, kusska pozdrawiam Was cieplutko!!!! no i pozostałe, o których zapomniałam... tez pozdrawiam...;-):-D:eek:

A gdzie nasza lista?:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Znalazłam... chyba ta ostatnią...:-)

TESTUJĄCE:

Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kusska- 20 listopada
kinga85- 28 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -