reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny....
Dziś siedzę cicho bo mam już wszystkiego dość, zwłaszcza pracy :-( Jacy ludzie potrafią być upierdliwi i wredni .............. KOSZMAR...
Okresu jakbym nie miała... rano miałam jakąś kapkę a do teraz jakby cisza... Pewnie za to jutro lunie z podwojoną siłą.... :-( W takich dniach wolałabym siedzieć w domku a nie kisić się w pracy... No cóż nie ma lekko.... :-(
Ja jeszcze w pracy siedzę i pewnie bedę tu do 18 ;-/
Nie mam dziś humorku więć jak wróce do domku wykąpię się i wskoczę do łóżeczka... Nie wiem jak u Was ale u mnie od samego rana pada śnieg... a niedawno tak mocno sypało że hej...
Jagódka postaraj się nie robić testu przynajmniej do dnia spodziewanej @... wykres masz bardzo ładny więc po co denerwować się jak zobaczysz I krechę bo zrobisz go zbyt wcześnie... trzymam kciuki!!!:-)

reklama
A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja majowka (ma chlopczyka z maja 2007 jak i ja ) stracila swoja fasolke w 6 tyg miala byc czerwcoweczka:-:)-:)-(

Tak sobie mysle, ze chyba lepiej zeby sie wcale nie udawalo niz pokochac to malenstwo tak bardzo a pozniej je stracic:-:)-:)-(
Noukie to faktycznie tragednia... aż przykro myśleć jak się czuje teraz ta dziewczyna... :-( Mam nadzieję ze szybko dojdzie do siebie... Będę trzymać za nią kciuki aby wszystko dobrze jej się ułozyło...

Ja niedawno wróciłam, na dworze zimno i wietrznie:wściekła/y:brrrr.
Jagódka nie testuj, bądź dzielna i wytrwała:tak:, to tylko kilka dni. Taka jestem mądra, a sama pewno bym się pokręciła i test zrobiła, ale ja ogólnie nie mam silnej woli :zawstydzona/y:.
Witam wszystkie dziewczynki, które mnie witają:-D:-D:-D (masło maślane)
Idę gotować spaghetti z pesto, bo moja starsza latorośl uwielbia, a zaraz wraca z angielskiego no i będę do Was zaglądać.

cześć dziewczyny, jakoś mi dzisiaj smutno... tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda...
kuje mnie jajnik ten niedziałający

Ostatnia edycja:
Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....

Nie rób, bo tylko kase niepotrzebnie wydasz. Ja zrobiłam przed czasem i co musze powtażac:wściekła/y:

kusska - życze dużo zdrówka.:tak:

chiara1 - witam na forum i życzę szczęścia ;-)

agutkaZG - mocno trzymam kciuki za tego jednego najsilniejszego :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny.nie mialam wczoraj wieczorem internetu wiec juz nie wracam do tego dnia.czytanie dzisiejszego postaram sie pozniej nadrobic.zaczelam ale widze ze juz 2 kolejne nic...i @ tylko.juz mnie to doluje.kurcze ile mamy czekac.jest mi przykro bo w tym tyg juz o dwoch ciazach sie dowiedzialam z czego jedna u bliskiej osoby.jakos nie potrafie entuzjastycznie reagowac na opowiesci o usg itd....no nie potrafie.staram sie z calej sily bo tak nalezy ale w duchu chce mi sie plakac.
u mnie wczoraj odezwaly sie jajniki.nie wiem czy to dobrze czy zle.nadzieja mnie opuszcza.mam nadzieje ze to nie zwiastuje wczesniejszej @...temperatury nie mierzylam bo o wiele za wczesnie musialam wstac.

:-:)-:)-(kurcze za 2 dni mam 43dc (ostatni dzień wystąpienia najpóźniejszej @), a korci mnie żeby zrobić jutro rano test:sorry2::sorry2::sorry2:tylko jak będzie znów lipa, bo o dzień za szybko to chyba go za okno wyrzuce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś znów padam :-(masakrycznie senna jestem:-(co z tą pogodą?:no:

reklama
widze ze niektore z was sie rozchorowaly.ja nawet nie chce teraz o tym myslec.chce spokojnie pojechac na wakacje!

Do góry