Witam się śniadaniowo, rozwiozłam potwory;-) po szkołach i przedszkolach, mąż jeszcze w łożu, więc mam chwilkę na śniadaniowo-internetową prasówkę:-).U mnie dziś nawet całkiem ciepło, życzę wszystkim miłego dnia
reklama
Scully
mamusia :)
Cześć dziewczynki :-)
Ta też już w pracy
nie wytrzymałam i zrobiłam test lipa dziś 42 dc, jutro 43 dc, a pojutrze ma być @trudno:-(
jak nie ma ziarenka to niech przychodzi jak najszybciej
Smuci mnie, wkurza i sama nie wiem co jeszcze -fakt, że takie cykle mam długie:-(niektóre z was mają 2, a ja w tym samym czasie 1:-(
A u mnie nawet słoneczko świeci:-):-):-) Miłego dnia życzę i jak zawsze pokażę się pewnie najszybciej wieczorem i nadrobie czytanie:-):-):-)
Ta też już w pracy
nie wytrzymałam i zrobiłam test lipa dziś 42 dc, jutro 43 dc, a pojutrze ma być @trudno:-(
Smuci mnie, wkurza i sama nie wiem co jeszcze -fakt, że takie cykle mam długie:-(niektóre z was mają 2, a ja w tym samym czasie 1:-(
A u mnie nawet słoneczko świeci:-):-):-) Miłego dnia życzę i jak zawsze pokażę się pewnie najszybciej wieczorem i nadrobie czytanie:-):-):-)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No dzis wyraznie cieplej, ale i tak ja chce wiosne
a tak wogole witam nową forumowiczke Chiare
Czekam az ten tydzien pracy sie skonczy, bo zmiany popoludniowe mnie mecza
a tak wogole witam nową forumowiczke Chiare
Czekam az ten tydzien pracy sie skonczy, bo zmiany popoludniowe mnie mecza
jagodka1231
Witajcie kobiety!!! U mnie słonko świeci,więc wstawało się nawet przyjemnie....ale mi się chce spaać!!POszłabym jeszcze tak na dwie godzinki....ale niestety do pracy trza było przyjśc...
jagodka1231
Cześć dziewczynki :-)
Ta też już w pracy
Nie smutaj,jeszcze nic nie wiadomo!! MOże będzie dobrze!!?spoko trzymam mocno kciuki!
biedroneczka1980
pora na kawe by sie rozbudzic
K
Kinga85
Gość
wpadam wszystkim życzyć miłego pozytywnego dnia
3mać kciuki za mojego męża bo dziś ma rozmowę w sprawie pracy
pozdrówki!
3mać kciuki za mojego męża bo dziś ma rozmowę w sprawie pracy
pozdrówki!
eijf
przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...
reklama
jagodka1231
Kawa to bardzo dobry pomysł,szczególnie LATTE )))))))))
Kinga trzymam kciuki!!
Kinga trzymam kciuki!!
Podziel się: