reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się śniadaniowo, rozwiozłam potwory;-) po szkołach i przedszkolach, mąż jeszcze w łożu, więc mam chwilkę na śniadaniowo-internetową prasówkę:-).U mnie dziś nawet całkiem ciepło, życzę wszystkim miłego dnia

reklama
Cześć dziewczynki :-)
Ta też już w pracy :tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wytrzymałam i zrobiłam test:no::no::no: lipa:no::no::no: dziś 42 dc, jutro 43 dc, a pojutrze ma być @:wściekła/y:trudno:-(
jak nie ma ziarenka to niech przychodzi jak najszybciej:cool2::cool2::cool2:

Smuci mnie, wkurza i sama nie wiem co jeszcze -fakt, że takie cykle mam długie:-(niektóre z was mają 2, a ja w tym samym czasie 1:-(

A u mnie nawet słoneczko świeci:-):-):-) Miłego dnia życzę i jak zawsze pokażę się pewnie najszybciej wieczorem i nadrobie czytanie:-):-):-)

No dzis wyraznie cieplej, ale i tak ja chce wiosne:wściekła/y:
a tak wogole witam nową forumowiczke Chiare:tak:

Czekam az ten tydzien pracy sie skonczy, bo zmiany popoludniowe mnie mecza

Witajcie kobiety!!! U mnie słonko świeci,więc wstawało się nawet przyjemnie....ale mi się chce spaać!!POszłabym jeszcze tak na dwie godzinki....ale niestety do pracy trza było przyjśc...

Cześć dziewczynki :-)
Ta też już w pracy :tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wytrzymałam i zrobiłam test:no::no::no: lipa:no::no::no: dziś 42 dc, jutro 43 dc, a pojutrze ma być @:wściekła/y:trudno:-(
jak nie ma ziarenka to niech przychodzi jak najszybciej:cool2::cool2::cool2:
Smuci mnie, wkurza i sama nie wiem co jeszcze -fakt, że takie cykle mam długie:-(niektóre z was mają 2, a ja w tym samym czasie 1:-(
A u mnie nawet słoneczko świeci:-):-):-) Miłego dnia życzę i jak zawsze pokażę się pewnie najszybciej wieczorem i nadrobie czytanie:-):-):-)

Nie smutaj,jeszcze nic nie wiadomo!! MOże będzie dobrze!!?spoko trzymam mocno kciuki!

wpadam wszystkim życzyć miłego pozytywnego dnia

3mać kciuki za mojego męża bo dziś ma rozmowę w sprawie pracy:tak::happy2:

pozdrówki!

przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...:(jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...

reklama
Do góry