reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
u mnie dzisiaj 11dc, kreska na teście owulacyjnym taka sama jak wczoraj, od wczoraj piję siemię lniane i biore olej z wiesiołka, by śluz owulacyjny był w końcu książkowy
olej z wiesiołka z tego co pamietam bierze się od 1dc bodajże tylko do owu, jak dopiero zaczełaś to teraz nie da nic i nie poprawi śluzu

zielona
podziwiam Cię za tą cierpliwość, ja już bym leciała do lekarza!:-)

pojęcia nie mam ! ale moze wkrótce będzie dane mi się dowiedzieć :-) my z jednego miasta to Ci później powiem ile czekałam;-)

Swoją droga ciekawe czy aby zrobić Betę trzeba być na czczo? i jak długo czeka sie na wynik???

Któraś wie?;-)

Wszystko zależy od laboratorium,w jednych jest tak,że robią tylko rano,ale są i takie że popołudniu...więc o ile mi wiadomo to nie trzeba być na czczo. A wyniki no tez również w jednych masz po kilku godzinach a w innych dopiero na drugi dzień.

reklama
wiem, że wiesiołka najlepiej brac od 1dc, ale najpierw posiłkowałam się samym lnem, co by nie przedobrzyc, ale sam len u mnie nie działa, a że do owulki powinno byc jeszcze 5 dni, może i pomoże, jak nie wyjdzie to w przyszłym cyklu biorę wszystko od 1dc

ja betę robiłam po południu, nie byłam na czczo

Do góry